Συνωστισμος δίχως αύριο στις παραλίες και στα μπαρ, χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής.
Η Πάρος τείνει να γίνει νέα Μύκονος, καθώς σε αρκετά κέντρα διασκέδασης τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό... έχουν πάει περιπατο.
Από την πιο δημοφιλή παραλία του νησιού, τη Σάντα Μαρία μέχρι το πιο in μπαράκι στη Νάουσα, το φαινόμενο του συγχρωτισμού είναι τόσο έντονο που σε παραπέμπει σε προηγούμενα ανέμελα καλοκαίρια, τότε που η απειλη μετάδοσης ενός φονικού ιου ήταν μόνο στα σενάρια κινηματογραφικων ταινιών.
Προκαλεί εντύπωση δε που, ενώ τα τελευταία 24ωρα «βρέχει» κρουσματα στην ηπειρωτική Ελλάδα, στην Πάρο και σε άλλα νησιά αντιδρούν σα να μην συμβαίνει το παραμικρό. Όχι μόνο δεν κρατάνε τις αποστάσεις, αλλά δεν τηρούν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής που ορίζει το πρωτόκολλο, καθώς το προσωπικό στο μπαρ δεν φοράει τις προστατευτικες μάσκες. Κι όλα αυτά ακόμη και σε κλειστούς χώρους.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς