Κορωνοϊός - Βόλος: Θετική στον ιό συνεργάτιδα του Αχιλλέα Μπέου στο δημαρχείο

Κορωνοϊός - Βόλος: Θετική στον ιό συνεργάτιδα του Αχιλλέα Μπέου στο δημαρχείο

Αρνητικοί στον ιό Μπέος και συνεργάτες, μετά τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν

test_volos
Τρεις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ έφτασαν το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το δημαρχείο Βόλου, προκειμένου να ξεκινήσει η λήψη δειγμάτων για την ιχνηλασία, μεταξύ εργαζομένων, μετά και την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού, σε συνεργάτιδα του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Εργαζόμενοι αλλά και πολίτες, με την πλειοψηφία αυτών να φορά μάσκα, περίμεναν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου. Οι νοσηλευτές του ΕΟΔΥ έστησαν τον χώρο για τη λήψη των δειγμάτων στο ισόγειο του Δημαρχείου και ανά τρεις εργαζόμενοι και πολίτες εισέρχονταν για τη λήψη δείγματος προς εξέταση.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δημαρχείο Βόλου

Δημοσιεύτηκε από magnesianews.gr στις Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020


Αρνητικοί στον ιό Μπέος και συνεργάτες

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε πριν λίγη ώρα τους δημότες πως υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, μετά από το κρούσμα κορωνοϊού σε στενή του συνεργάτιδα, η οποία όπως ο ίδιος ανέφερε εργάζονταν στην υποδοχή του γραφείου του.

Η ανάρτησή του Αχιλλέα Μπέου

«Η σκέψη μου και οι προσευχές μου αυτή την ώρα είναι στην συνεργάτιδά μου που εργάζεται στην υποδοχή του γραφείου μου και η οποία ως γνωστόν μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.

Ωστόσο επειδή υπάρχει μια ανησυχία, από κάποιους εύλογη και από κάποιους, δυστυχώς, τεχνητή, θέλω να ενημερώσω ότι ήδη όλοι οι στενοί μου συνεργάτες κι εγώ ο ίδιος βεβαίως, που συνεργαζόμαστε για ώρες, μάλιστα, στον ίδιο χώρο, υποβληθήκαμε σε μοριακά τεστ και όλα ανεξαιρέτως αποδείχθηκαν αρνητικά.

Αρνητικά, όπως πληροφορούμαι, έχουν μέχρι τώρα αποδειχθεί και τα τεστ του οικογενειακού της περιβάλλοντος, ενώ και η κατάσταση της ίδιας είναι πολύ καλή.

Αυτή την ώρα στο Δημαρχείο ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχωρεί σε ιχνηλάτηση επαφών και διενεργεί τεστ σε όσους κρίνει ότι έχουν εκτεθεί σε κίνδυνο λόγω άμεσης επαφής μαζί της, ενώ δίνει οδηγίες και συμβουλές σε όσους απλώς βρέθηκαν κάποια στιγμή στο χώρο.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι παίρνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα που μας υποδεικνύει η επιστημονική ομάδα του ΕΟΔΥ και σε κάθε περίπτωση η ενημέρωση και γι αυτό το σημαντικό θέμα θα είναι άμεση, διαφανής και πλήρης».

Πηγή: Magnesianews

Ειδήσεις σήμερα:

NYT: Η Αγία Σοφία πολιτικό εργαλείο στα χέρια ενός αυταρχικού ηγέτη

Ηχηρό μήνυμα Μακρόν: Όσοι παραβιάζουν τις θαλάσσιες ζώνες πρέπει να υφίστανται κυρώσεις

Πάιατ: Το Καστελόριζο έχει την ίδια υφαλοκρηπίδα και δικαιώματα ΑΟΖ όπως κάθε περιοχή στην ηπειρωτική χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης