Τροχαίο στην Κορίνθου - Πατρών: Φορτηγό συγκρούστηκε με βυτιοφόρο
Φορτηγό συγκρούστηκε με βυτιοφόρο - Γέμισε με πετρέλαιο ο δρόμος
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 140ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Δερβενίου, όταν συγκρούστηκαν πλαγιομεπωπικά ένα φορτηγό με ένα βυτιοφόρο όχημα.
Από το τροχαίο ατύχημα δεν σημειώθηκε τραυματισμός.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό, στην περιοχή έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής και πέντε άντρες, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς