Κορωνοϊός - Καλαμάτα: Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ - Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός - Καλαμάτα: Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ - Δείτε βίντεο

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος

kalamata_club
Μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό λαμβάνουν τα κέντρα διασκέδασης στην Καλαμάτα, φροντίζοντας όχι μόνο για την τήρηση των αποστάσεων αλλά ακόμη και για τη θερμομετρηση των θαμώνων.

Την αρχή έκαναν οι ιδιοκτήτες στο κλαμπ «Nishi», σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιούριτι που έχει αναλαβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με πιστόλια - θερμόμετρα.

Καλαματα: Θερμομετρηση στους θαμώνες των κλαμπ


Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος κάτι που έχει συμβεί τρεις φορές εως σημερα, όπως αναφέρει στο protothema. gr ο ιδιοκτητης της Target Security Χρήστος Γατσης.

Θερμομετρηση στους θαμώνες των κλαμπ


Επιπλέον, στους εσωτερικούς χώρους οι άνδρες της ασφάλειας έχουν λάβει εντολή να επεμβαίνουν στα σημεία που παρατηρείται συνωστισμός και με συστάσεις να ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις τους.

Το προσωπικό στο μπαρ καθώς και οι σερβιτόροι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες όπως ορίζει το πρωτόκολλο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την εποχή του κορωνοϊού ενώ αντισηπτικά υπάρχουν σε όλα τα τραπέζια.

Κλείσιμο
Αυτή η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκηνικό χαλάρωσης των μέτρων που παρατηρείται στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης στην πρωτεύουσα και στην επαρχία και δη στα μπιτς μπαρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Δεν έχουμε το περιθώριο να εμφανιστούμε διαιρεμένοι ή αδύναμοι

«΄Ηταν το όνειρό μου...», λέει ο ομογενής εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς

Σύνοδος Κορυφής: Διαβουλεύσεις μέχρις εσχάτων για το Ταμείο των 750 δισ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης