Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και το ekioskys.gr σας κάνουν δώρο μία αδιάβροχη θήκη κινητού!

Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και το ekioskys.gr σας κάνουν δώρο μία αδιάβροχη θήκη κινητού!

Αυτή την Κυριακή, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekioskys.gr σας κάνουν ΔΩΡΟ 1 αδιάβροχη θήκη κινητού, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKioskys.gr.

ekioskys-thiki
Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.

Αναλυτικά, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή –τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€- θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός.

Εσείς πολύ απλά μπείτε στο www.ekioskys.gr, κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, ελάχιστης αξίας 3€ και στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekioskys.gr εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ». Πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και δείτε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί η αδιάβροχη θήκη με μηδενική χρέωση.

Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekioskys.gr εντελώς δωρεάν μία αδιάβροχη θήκη κινητού.

Πρόκειται για θήκη universal, χρώματος λευκού ή μαύρου, κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό που προσφέρει προστασία στη συσκευή από το νερό και την άμμο. Eίναι η ιδανική λύση για την θάλασσα και την πισίνα καθώς και θαλάσσια σπορ. Ιδιαίτερα λεπτής σχεδίασης, επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό της οθόνης αφής και είναι ανθεκτική σε γρατζουνιές. ΠΡΟΣΟΧΗ η θήκη αυτή δεν ενδείκνυται για καταδύσεις.

Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την Κυριακή 19/7 μέχρι και την Παρασκευή 24/7/2020.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :
Κλείσιμο
• Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekioskys.gr.
• Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί την Κυριακή 19/7 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening. Εναλλακτικά, μπείτε στο ekioskys.gr πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας για να ενημερωθείτε αν εξυπηρετείστε.
• Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 19/7 έως τις 24/7/2020, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).
• Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης