Χανιά: Ξύπνησαν ηλικιωμένη για να αρπάξουν τη βέρα της!

Χανιά: Ξύπνησαν ηλικιωμένη για να αρπάξουν τη βέρα της!

Οι δράστες άρπαξαν τα λιγοστά χρυσαφικά και έσπευσαν να εξαφανιστούν

gria
Περίσσευε το θράσος σε δυο άγνωστους κακοποιούς που διέρρηξαν το σπίτι μιας ηλικιωμένης στην περιοχή του Παλιού Νοσοκομείου στο κέντρο των Χανίων και το έκαναν φύλλο και φτερό χωρίς να βρουν κάτι αξίας, καθώς δεν δίστασαν να την ξυπνήσουν για βγάλουν τη βέρα της και την χρυσή καδένα που φορούσε στον λαιμό της!

Η 79χρονη δεν τόλμησε να αντιδράσει όταν ξύπνησε αλαφιασμένη τα ξημερώματα του Σαββάτου και είδε μπροστά της τους δράστες, οι οποίοι άρπαξαν τα λιγοστά χρυσαφικά και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Ασφάλεια, που διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους κακοποιούς και σχημάτισε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων.

Και στη Λαμία, οι αστυνομικοί αναζητούν έναν ανήλικο Ρομά που επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Παρασκευής ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, την έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς τη στο έδαφος και άρπαξε από το λαιμό της την χρυσή αλυσίδα που φορούσε. Ο δράστης, που δεν ήταν μεγαλύτερος από 15 χρόνων τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να διαφύγει, παρ’ όλο που οι γείτονες έτρεξαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εξετάζεται η απαγόρευση των πανηγυριών, λέει ο Σύψας

Ρόδος: Στην ταράτσα του καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Ηράκλειο: Τρεις… 81χρονοι απασχόλησαν γυναίκα και την ξάφρισαν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης