Καιρός - Άνεμοι: Ξεπέρασε τα 100 χλμ/ώρα το μελτέμι στην Τήνο

Καιρός - Άνεμοι: Ξεπέρασε τα 100 χλμ/ώρα το μελτέμι στην Τήνο

Καιρός: «Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει!» -  Πόσο θα κρατήσει το ισχυρό μελτέμι

tinos
Πολύ ενισχυμένο μελτέμι πνέει στο Αιγαίο σήμερα, με τις ριπές του ανέμου στην Άγιο Ιωάννη - Πόρτο Τήνου να φτάνουν τα 108 χλμ/ώρα. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι οκτώ μεγαλύτερες ριπές του ανέμου έως τις 10:30 το πρωί, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.


Οι ισχυροί  άνεμοι είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού σε όλη τη χώρα για το επόμενο διήμερο. 


meltemi

Ο καιρός στην Αθήνα  δε, αναμένεται καλός και διαυγής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στην Αθήνα με αναλυτικές θερμοκρασίες για όλες τις περιοχές


kairos_thermokrasies_athina_pempti

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό σήμερα σε όλη τη χώρα

Κλείσιμο
-Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα

-Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο

-Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές
XARTES_ANEMOU


Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού σε όλη την χώρα 


Βελτιωμένος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και νότια. Ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο με εντάσεις 7-8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 32, στη Θεσσαλία από 15 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 16 έως 35, στα δυτικά ηπειρωτικά και στη Νότια Πελοπόννησο από 17 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 17 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 34 βαθμούς αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ, και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη και στο Κάβο Ντόρο και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται καλός και διαυγής καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.
KAIROS_ELLADA_ANEMOI




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στα 33 τα νέα κρούσματα στη χώρα μας - «Εισαγόμενα» τα 24

Ζαχάρω: «Ο πατέρας μας ήταν ύπουλος ψυχασθενής» καταγγέλλουν τα αδέρφια του 45χρονου

Σουβλάκια, σεξ και... μεθύσια στις φυλακές Κορυδαλλού - Ο ρόλος του Αντώνη του Άραβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης