Απαγωγή Μαρκέλλας: Τι είπε η 10χρονη για την βιντεοκλήση με τον «Μουσταφά» και την επιταγή με «πολλά λεφτά»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
apagwgh-markelas-arthrou_2

Πώς περιγράφει το κορίτσι τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε με την 33χρονη απαγωγέα της - Η τηλεφωνική επικοινωνία σε απόρρητο αριθμό με πρόσωπο που είχε «χοντρή φωνή», η επιταγή με τα «πολλά λεφτά», η άσπρη σκόνη και ο πικρός χυμός που έκανε το κορίτσι να νυστάζει

Νέα στοιχεία-σοκ και ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις προκύπτουν μέσα από την κατάθεση της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη απαγωγέας εκτός του ότι φέρεται να την κακοποίησε, όπως αναφέρει στην κατάθεσή του το μικρό κορίτσι, είχε επαφές αλλά και συναλλαγές με άγνωστα πρόσωπα αμέσως μετά την απαγωγή, στη διαδρομή μέχρι το σπίτι της.

Η 10χρονη περιγράφει στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε από τη στιγμή που την προσέγγισε η 33χρονη με σκοπό να την οδηγήσει στο διαμέρισμά της μέχρι και τη στιγμή που την απελευθέρωσε.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της κατάθεσης, η 33χρονη πλησίασε το κορίτσι με πρόσχημα ότι κάτι συνέβη στη μητέρα της και πως εκείνη ήταν που της ζήτησε να πάει να πάρει τη 10χρονη από το σχολείο και να την οδηγήσει στο σπίτι της. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μάλιστα, ένας συμμαθητής της αντέδρασε, ρωτώντας την 33χρονη «πού πάτε τη φίλη μου;», χωρίς όμως να λάβει απάντηση.

Η απαγωγέας μπήκε μαζί με το 10χρονο κορίτσι σε ένα ταξί και ζήτησε από τον οδηγό να κατευθυνθεί προς την Καλαμαριά. Μέσα στο ταξί το κορίτσι άκουσε την 33χρονη να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιο άγνωστο πρόσωπο σχετικά με μια επιταγή.
f1--5099074
Στην κατάθεσή της η 10χρονη περιέγραψε τις συνομιλίες που είχε η απαγωγέας της με κάποιο άγνωστο πρόσωπο, σχετικά με μία επιταγή και μία βιντεοκλήση με τον «Μουσταφά» που έγινε στα αγγλικά

Αστυνόμος: Θυμάσαι τον δρόμο που έκανε το ταξί;
10χρονη: Ναι, θυμάμαι πολλά στον δρόμο και θα τα θυμηθώ όλα. Θυμάμαι ότι μέσα στο ταξί κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε, αλλά δεν καταλάβαινα τι έλεγε.
Αστυνόμος: Μήπως κατάλαβες με ποιον μιλούσε;
10χρονη: Οχι, είδα ότι ήταν απόρρητο.
Αστυνόμος: Ποιο ήταν απόρρητο;
10χρονη: Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο.
Αστυνόμος: Εσύ πώς το είδες;
10χρονη: Η Ειρήνη καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό, και εγώ ανάμεσα στα καθίσματα και είδα το τηλέφωνο που χτυπούσε και έγραφε απόρρητο.

Οταν έφτασαν στο σπίτι της 33χρονης, εκείνη ενημέρωσε το 10χρονο κορίτσι ότι «τώρα θα κάνουμε μπάνιο». Ωστόσο, στο διάστημα που μεσολάβησε χτύπησε το τηλέφωνό της και το κορίτσι άκουσε μία ακόμη συνομιλία που είχε η 33χρονη με άγνωστο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

10χρονη: «Μου είπε ότι "θα κάνουμε μπάνιο τώρα", αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μάλλον μιλούσε με μια γυναίκα. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή».
Αστυνομικός: Ακουσες τι είπαν;
10χρονη: Κάτι άκουσα, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω, είπε. Τότε η Ειρήνη απάντησε «τόσα πολλά λεφτά» και αμέσως πάρα πολύ γρήγορα πήγε και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Πήρε πίτσα και άλλα πράματα. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω αυτή την επιταγή που σας έλεγα.
Αστυνομικός: Παρατήρησες κάτι πάνω στην επιταγή;
10χρονη: Οχι, δεν είδα, ήταν χρώμα κίτρινο, μόνο αυτό είδα. Στη συνέχεια της κατάθεσής του το 10χρονο κορίτσι αναφέρει ότι εξαναγκάστηκε από την 33χρονη να πιει έναν χυμό που είχε πικρή γεύση. «Με πίεσε να τον πιω όλο να δυναμώσω», λέει. Οταν όμως ήπιε τον χυμό άρχισε να νυστάζει και να νιώθει μουδιασμένο το στόμα της.

Παρακάτω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο κακοποιήθηκε από την 33χρονη, την οποία είδε «να βάζει στη μύτη της κάτι σαν σκόνη», όπως έκανε και ο πατέρας της, μόνο που εκείνος δεν είχε σκόνη: «Εσπαγε χάπια και τα έβαζε στη μύτη του και τα ρουφούσε. Μετά γίνεται άλλος άνθρωπος και φωνάζει και βρίζει». Στη συνέχεια αναφέρει ότι η 33χρονη την τραβούσε φωτογραφίες, αφού πρώτα της είχε βάψει το πρόσωπο ενώ εκείνη δεν ήθελε.

Η βιντεοκλήση

Στην ερώτηση αν θυμάται την 33χρονη να μιλάει με κάποιον άλλον στο τηλέφωνο όσο ήταν στο σπίτι της, το 10χρονο κορίτσι απάντησε: «Ναι, μίλησε μέσα στην τηλεόραση».

Αστυνομικός: Στο σαλόνι εννοείς;
10χρονη: Ηταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες, βιντεοκλήση δηλαδή.
Αστυνομικός: Είδες με ποιον μιλούσε;
10χρονη: Ηταν ένας μαύρος, μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι, και είχε πάνω στο κεφάλι σαν ψείρες, κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ (αριστερά από το πρόσωπο), μια χάντρα και ένα κοτσιδάκι εδώ (δεξιά από το πρόσωπο). Στην τηλεόραση φαινόταν μεγάλος ο μαύρος και η Ειρήνη σε μικρό κουτάκι.
Αστυνομικός: Εσύ φαινόσουν στην τηλεόραση;
10χρονη: Οχι, ήμουν στη γωνία στο σαλόνι και δεν φαινόμουν.
Αστυνομικός: Οταν μιλούσαν στο σαλόνι, εσύ φορούσες τα ρούχα σου;
10χρονη: Ναι, φορούσα.
Αστυνομικός: Τον έχεις ξαναδεί αυτό τον μαύρο;
10χρονη: Οχι δεν τον είχα ξαναδεί. Μουσταφά, Μουσταφά τον έλεγαν.
Αστυνομικός: Πώς το ξέρεις;
10χρονη: Αυτό φαινόταν στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή σταμάτησαν να μιλάνε. Εγραφε Μουσταφά μετά από κάτω, έγραφε Αλί και μετά έγραφε Φατμέ και πράσινες τελίτσες.
Αστυνομικός: Ακουσες τι είπαν;
10χρονη: Ναι, άκουσα, αλλά μιλούσαν στα αγγλικά και δεν καταλάβαινα.

Ο δικηγόρος

Ο συνήγορος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» υποστήριξε για ακόμη μία φορά την αθωότητα της εντολέως του. Μάλιστα επισήμανε ότι μόλις βγουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο του κινητού της τηλεφώνου αλλά και του υπολογιστή της, θα υποβάλει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης, όντας πεπεισμένος ότι η πελάτισσά του δεν έχει να κρύψει κάτι, ούτε είναι αναμεμειγμένη σε παράνομες δραστηριότητες κάποιου κυκλώματος, όπως έχει καταγγείλει η πολιτική αγωγή.

«Η εντολέας μου θλίβεται και ανησυχεί για το μένος και την προκατάληψη που αντιμετωπίζει. ενώ τα αρχικά της κίνητρα ήταν αγαθά», λέει ο κ. Νουλέζας, και προσθέτει: «Η κατηγορούμενη εξαιτίας του σεξουαλικού προσανατολισμού της και της ερωτικής υποκουλτούρας που ακολούθησε για βιοποριστικούς λόγους τα δύο τελευταία χρόνια λιντσάρεται και λιθοβολείται δημόσια μετά και τη διάταξη που εξέδωσε η εισαγγελέας για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών της στοιχείων και της εικόνας της».

f2
«Θα υποβάλουμε αίτημα να αρθεί η προσωρινή της κράτηση», λέει ο συνήγορος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας

Ειδήσεις σήμερα:

Θύελλα από την αποκάλυψη Καλογρίτσα για τη διαπλοκή «White House» και Παππά

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού παρουσία βουλευτών σε γλέντι στην Αλίαρτο

Ναυάγιο Σάμινα: Επί 20 χρόνια «δηλητηριάζει» την Πάρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (73)

Αναρωτιέμαι...

Μήπως ήταν και ο ταξιτζής στο κόλπο;;; Βούηξαν τα κανάλια με την απαγωγή της μικρής. Κάποιος παραλαμβάνει ένα κοριτσάκι και μια κυρία κοκκινομάλλα από την περιοχή εξαφάνισης και την πάει κάπου στην Καλαμαριά. Σκεφτείτε πόσο γρήγορα θα εντοπίζανε τη μικρή αν αυτός ο κύριος έλεγε στην αστυνομία ότι μετέφερε δύο άτομα που ταίριαζαν στην περιγραφή... Και αφού η μαντάμ μιλούσε στο κινητό, ίσως καταλάβαινε τι έλεγαν και ίσως έριχνε περισσότερο φως στην υπόθεση...

Moustafas

psemata psemata den imoun ego....ego imoun sto elliniko xirokrotousa kirio mpoumpouko ke kirio kouli sta egenia tis katedafisis ton ktirion!

Σταυρος

Ελληνες ερχομαστε για τα παιδια σας φωναζουν στις πορειες-pride αλλα ο Ελληνας κοιματε και ιδου τ΄αποτελεσματα

Romios

Το ενα δαχτυλο μονο να της χτυπησουν με την πορτα (ταχα ατυχημα, μπορει να χρεαστει και επαναληψη) και θα δειτε πως θα τα πει ολα. Θα λεει και δεν θα σταματαει, θα κουραστουν να γραφουν τα ονοματα.

elina tataki

Απο που βρισκονται οι ποροι και πληρωνεται ο δικηγορος και αγορασε και δωρο για το κορτισακι;

Πληρώνει καλά το κύκλωμα παιδεραστών

Δεν διάβασες το άρθρο, δεσμίδες τα μετρητά.

Γιάννης

Μπουμπούκι η Συριζαία...

Άκου

Τι προσπαθεί να δικαιολογήσει ο συνήγορος της . Η ερωτική λέει υποκουλτούρα που ακολούθησε για βιοποριστικούς λόγους. Δλδ Πώς έγινε πόρνη αλλά πέρα από αυτό δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν όρια στην υπεράσπιση ενός τέρατος;

Παιδεραστής κι απαγωγέας και σωματέμπορος εννοεί

Η πορνεία μεταξύ ενηλίκων είναι νόμιμη.

@

Η ΠΑΡΑΚΜΗ άνοιξε την Κερκόπορτα στη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, στους Εισβολείς (κι όλοι τους ξηλώνουν τα αγάλματα)

Nikos

Μόνο για τα ναρκωτικά που έδωσε στο παιδί έπρεπε να προβλέπεται θανατική ποινή. Με αυτά που έκανε θα έπρεπε ισως κατεργα 10 χρονια και μετά θανατική ποινή. Στην Ελλάδα ότι και να κάνεις σε λίγα χρόνια είσαι έξω. Εγω λοιπόν αναρωτιέμαι που υπάρχουν ψευτομαγκες που σκοτωνονται στην Κρήτη και αλλού για ασήμαντες διαφορες ενω δεν έχω ακούσει ποτε γονέα να καθαρίσει παιδεραστη. Τωρα σοβαρα, αν συνεβαινε αυτο στο δικο σας παιδί εσεις θα περιμενατε δικαιωση από την Ελληνικη δικαιοσυνη? Στο γονατο.

Σκοτώνουν και για σημαντικά πράγματα οι Κρητικοί

Πατέρας σκότωσε τον φονιά του γιού του μέσα στο δικαστήριο. Γι αυτό και αυτά τα εγκλήματα σπανίζουν στην Κρήτη.

Όχι στο ισλαμ

Παιδοφιλοι

Slippery slope

''Η υιοθεσία από γκέυ δεν σημαίνει αυτομάτως παιδεραστία'', μας λένε. ΠΟΙΟΙ το λένε όμως ; ΤΙ έχουν κάνει; ΤΙ επιζητούν;

περιστερα

αυτο που λες τι σχεση εχει?αλλο το ενα αλλο το αλλο...το ενα ειναι εγκλημα και το αλλο μεταξυ ενηλικων...

@Περιστέρα καθηγήτρια

Η υιοθεσία είναι μεταξύ ενηλίκων; Το υιοθετούμενο παιδί τι είναι;;;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης