Το έσκασε αλλά δεν κατάφερε να διαφύγει ο ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός μοτοσικλετιστή στην Ηγουμενίτσακαι τον εγκατέλειψε αβοήθητο, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς συνελήφθη λίγη ώρα μετά από άνδρες της Τροχαίας.
Ο Έλληνας δράστης οδηγούσε μοτοποδήλατο με το οποίο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας άλλος Έλληνας, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Όμως, δεν σταμάτησε αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί, καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης ενώ και το μοτοποδήλατο ήταν ανασφάλιστο!
Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ηγουμενίτσας τον εντόπισαν πολύ γρήγορα, του πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος σωματικών βλαβών με εγκατάλειψη, με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς