Απαγωγή Μαρκέλλας - Νέο βίντεο: Περπατούσε ζαλισμένη, αφότου την άφησε η απαγωγέας

Απαγωγή Μαρκέλλας - Νέο βίντεο: Περπατούσε ζαλισμένη, αφότου την άφησε η απαγωγέας

Για βιασμό και πορνογραφία διώκεται η απαγωγέας - Σεξουαλικά τα κίνητρά της για την αρπαγή, σύμφωνα με την αστυνομία και την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης

markela_main
Νέο βίντεο από τη στιγμή που η 33χρονη απαγωγέας, η οποία διώκεται για βιασμό και πορνογραφία, αφήνει στο βενζινάδικο την 10χρονη Μαρκέλλα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εκείνο που διακρίνεται έντονα, μετά την αποκάλυψη ότι στη μικρή χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες, είναι η κακή κατάσταση της μαθήτριας, η οποία εμφανίζεται στο βίντεο ζαλισμένη, με την αστάθεια στον βηματισμό της να είναι εμφανής. 

Για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων διώκεται η 33χρονη -Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 18/06/2020 |OPEN TV


Όπως φαίνεται στα πλάνα, που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN,  η μαθήτρια προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται. 

Η 33χρονη ομολόγησε, νωρίτερα, ότι άρπαξε τη μικρή για να την κακοποιήσει σεξουαλικά. «Έχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα ανήλικα παιδιά», είπε στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε, η 33χρονη άρπαξε τη μικρή, της έβαλε τα ναρκωτικά στο ρόφημά της και άρχισε να τη θωπεύει.

Απαγωγή Μαρκέλλας: Συνελήφθη η 33χρονη - Της έδωσε ναρκωτικά σε ρόφημα

Κλείσιμο
Τη σύλληψη της 33χρονης κοκκινομάλλας για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στις 11 Ιουνίου ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 33χρονη εξαπάτησε και έπεισε το μικρό κορίτσι να το ακολουθήσει ενώ όταν πήγαν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά της έδωσε ναρκωτικά τα οποία είχε αναμείξει σε κάποιο ρόφημα.

Η 33χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη έχοντας κόψει τα μαλλιά της, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το διαμέρισμα της Καλαμαριάς αλλά και σε έναν κάδο απορριμμάτων βρήκαν, μεταξύ άλλων, και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της απαγωγής της αλλά και της απελευθέρωσης της 10χρονης. Τα κίνητρα της 33χρονης εξακολουθούν να ερευνώνται. Πάντως, στη δικογραφία που έχει συνταχθεί από την αστυνομία περιλαμβάνεται και η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Εργαστηριακά δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, αλλά το ίδιο φέρεται να έχει περιγράψει ότι η 33χρονη αφού τη νάρκωσε την ξάπλωσε στο κρεβάτι της και άρχισε να τη χαϊδεύει.

Η φρίκη πίσω από την αρπαγή - Πού στρέφεται η έρευνα για τη δράση της 33χρονης

Τα στοιχεία της δικογραφίας, αλλά και η βαρύτητα των ποινικών διώξεων που βαρύνουν την 33χρονη δείχνουν τη φρίκη που βίωσε η Μαρκέλλα. Μια φρίκη που ξεκίνησε τη στιγμή που η 33χρονη την έπεισε να την ακολουθήσει όταν επέστρεφε από το σχολείο της μαζί με έναν συμμαθητή της. Η απαγωγή της κράτησε περίπου 40 ώρες, μέχρις ότου η μικρή εντοπίστηκε σ' ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, εξίσου μυστηριωδώς, εμφανίζοντας σημάδια σύγχυσης, που στη συνέχεια εξηγήθηκαν από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν ότι της είχαν δοθεί ναρκωτικές ουσίες.

Στο σχέδιό της, η 33χρονη φαίνεται ότι δεν υπολόγισε ούτε τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ούτε την κινητοποίηση αρχών και πολιτών, ούτε τον σάλο που θα προκαλούσε. Όταν άφησε τη 10χρονη ελεύθερη, θεώρησε ότι θα μπορούσε να γλιτώσει από τα χέρια των αρχών παίρνοντας μέτρα κάλυψης και απόκρυψης των μετακινήσεών της. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και έπεσε στα χέρια των αστυνομικών το μεσημέρι της Τετάρτης. Η προσαγωγή της ήταν θέμα χρόνου να μετατραπεί σε σύλληψη και να οδηγηθεί στην εισαγγελία.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος της για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος). Παρότι η γυναίκα ομολόγησε, οι αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» όλα τα στοιχεία που βρήκαν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά, αλλά και σε κάδο απορριμάτων, όπου βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της απαγωγής, αλλά και της απελευθέρωσης της δεκάχρονης.

Ειδήσεις σήμερα

Τσαβούσογλου: Υπάρχει συμφωνία Τραμπ – Ερντογάν για τη Λιβύη

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η φρίκη πίσω από την αρπαγή- Πού στρέφεται η έρευνα για τη δράση της 33χρονης

Σουηδία: Μελέτη δείχνει ότι μόνο το 6% έχει αντισώματα στον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης