Επίθεση με βιτριόλι: «Ο εντολέας μου είναι το 2ο θύμα - Έχει αλλάξει σπίτι» λέει ο δικηγόρος του 40χρονου

Επίθεση με βιτριόλι: «Ο εντολέας μου είναι το 2ο θύμα - Έχει αλλάξει σπίτι» λέει ο δικηγόρος του 40χρονου

Ξαφνιασμένος ο 40χρονος που φέρεται να έχει σχέσεις με την 35χρονη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα - Τι είπε ο δικηγόρος του σε τηλεοπτική εκπομπή

apologia_vitrioli
Σε κατάσταση «ψυχολογικού σοκ» βρίσκεται ο 40χρονος, που φέρεται να είχε σχέση με την 35χρονη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα, σύμφωνα με όσα επισήμανε ο δικηγός του, Δημήτρης Γκαβέρας, με δηλώσεις του στο Open TV.

Σύμφωνα με τον κ. Γκαβέρα... «ο εντολέας μας είχε ανταλλάξει τυπικά μηνύματα με την Ιωάννα μετά το αίτημα φιλίας τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2019. Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι έχει προκληθεί αυτή η διαδικασία. Γνώριζε την υπόθεση με το βιτριόλι και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να έχει ο ίδιος κάποια εμπλοκή. Βρίσκεται σε μία κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Βλέπει την προσωπική του ζωή να παίρνει μία απίστευτη δημοσιότητα. Μάλιστα, άλλαξε σπίτι και δεν μπορεί ακόμα να διανοηθεί τι έχει συμβεί. Νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης. Είναι το δεύτερο θύμα μετά την Ιωάννα Π., καθώς έχει βρεθεί σε αυτόν τον κικεώνα».

Δικηγόρος 40χρονου: Ο εντολέας μου είναι το 2ο θύμα της υπόθεσης μετά την Ιωάννα-OPEN Ελλάδα|OPEN TV


Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του 40χρονου τόνισε πως... «έχουμε μία παραβίαση της μυστικότητας της διαδικασίας. Πριν καν ολοκληρωθεί η προανάκριση έχουν βγει στη δημοσιότητα πάρα πολλά στοιχεία. Θεωρώ ότι κάποια είναι αποσπασματικά και κάποια άλλα επιλεκτικά. Ο εντολέας μου, πριν από την προσαγωγή της 35χρονης μίλησε ειλικρινέστατα, είπε ακριβώς ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση. Δεν είχε τίποτα να κρύψει».

«Ο εντολέας μου φοβάται τη στοχοποίησή του καθώς η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση. Ο ίδιος έχει ξαφνιαστεί και δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Είδαμε σενάρια με βάση τα οποία η φερόμενη δράστιδα είχε φυλάξει κάποια αντικείμενα για να πραγματοποιήσει και σε άλλη επίθεση. Θα μπορούσε αυτός να ήταν το θύμα», ανέφερε ο κ. Γκαβέρας και ολοκλήρωσε: «Όπως γνωρίζετε, το τηλέφωνο της Ιωάννας Π. ήταν υπό παρακολούθηση από το καλοκαίρι του 2019. Η επικοινωνία του εντολέα μου με την Ιωάννα ξεκίνησε αργότερα. Ο ίδιος θεωρεί ότι η σχέση που είχε με τη φερόμενη ως δράστιδα δεν ήταν δεσμός».

Δεν είχε συναντηθεί ποτέ με την 34χρονη

Λίγη ώρα αργότερα, με δηλώσεις του στο Mega Channel, ο κ. Γκαβέρας τόνισε πως «ο εντολέας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ούτε επιχειρηματίας, ούτε όσα έχουν ακουστεί. Όλες οι υπερβολές που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή μας».



Σε ότι αφορά τη γνωριμία του 40χρονου με την 34χρονη Ιωάννα, είπε πως δεν την γνώριζε προσωπικά, ούτε την είχε δει ποτέ, πέραν του προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κατά το στάδιο της ανάκρισης κατάλαβε ότι γνώριζε την 34χρονη. Ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι έχει ο ίδιος εμπλοκή στο θέμα αυτό. Ούτε το ποιο ήταν το θύμα. Η μόνη τους επικοινωνία όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεσή του, ήταν μια τυπική επικοινωνία σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σαν προτεινόμενη φίλη την είδε και έκανε ένα αίτημα φιλίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαβέρας.

Κλείσιμο
Μάλιστα τόνισε ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ σε κάποιο γάμο ή άλλη κοινωνική εκδήλωση, όπως είχε ακουστεί. «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό προκύπτει και από την κατάθεσή του. Δεν την έχει δει ποτέ από κοντά. Την έχει δει μόνο μέσω του Facebook», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του 40χρονου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Υπουργείο Μετανάστευσης: 21 εκατ. ευρώ για τη στέγαση των αιτούντων άσυλο

Δείτε βίντεο: Απίστευτη χαλαζόπτωση έπληξε τη Δράμα

Ανήλικος «νονός» λήστεψε και εκβίαζε παιδί στη Λάρισα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης