Τεράστιες ζημιές είχαν αφήσει πίσω τους οι βάνδαλοι που είχαν εισβάλει σε ένα εργοστάσιο εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας και έκαναν «γης Μαδιάμ» τόσο το κτίριο, όσο και τον προαύλιο χώρο και το συνεργείο, τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου!
Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν αντίκρισαν τις εικόνες καταστροφής, καθώς η συνολική ζημία που υπέστησαν ξεπερνούσε τα 300.000 ευρώ! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τέσσερις μήνες μετά από τους αστυνομικούς του τμήματος Αλιβερίου και ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.