Είχε γκρεμίσει την τζαμαρία της βιτρίνας με μια πέτρα και είχε αρπάξει ό,τι υπήρχε στις προθήκες
Μάνος Τσαγκαράκης
Κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας είχαν κάνει «φτερά» από ένα κοσμηματοπωλείο στο Σουφλί στις 28 Μαΐου, όταν ένας άγνωστος είχε γκρεμίσει την τζαμαρία της βιτρίνας με μια πέτρα και είχε αρπάξει ό,τι υπήρχε στις προθήκες, παρ' όλο που ηχούσε το σύστημα συναγερμού!
Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ταυτοποίησαν ως δράστη έναν μεσήλικα Έλληνα που είναι μόνιμος κάτοικος Αλεξανδρούπολης, ενώ στο παρελθόν φέρεται ότι διέμενε σε μια κοινότητα του δήμου Σουφλίου. Μάλιστα, τον εντόπισαν και προχώρησαν στην σύλληψή του βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Αλεξανδρούπολης.
Στο σπίτι του δράστη βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν αν και πού έχει πουλήσει τα υπόλοιπα. Μάλιστα, είχε στην κατοχή του και διάφορα άλλα αντικείμενα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους ερευνάται.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».