Επίθεση με βιτριόλι: Το τηλεφώνημα της 35χρονης στο ραδιοταξί – Hχητικό ντοκουμέντο

Επίθεση με βιτριόλι: Το τηλεφώνημα της 35χρονης στο ραδιοταξί – Hχητικό ντοκουμέντο

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο καταγράφει τη φωνή της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας στην Καλλιθέα – Είχε ζητήσει να κλείσει ραντεβού για την επομένη στη λεωφόρο Θησέως

vitrioli1-prosagwgi340
Ηχητικά ντοκουμέντα με τη φωνή της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα είδαν το φως της δημοσιότητας, κι ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν όλες τις πτυχές του εγκλήματος.

Σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο φαίνεται ότι έχει καταγραφεί η φωνή της 35χρονης, που τηλεφώνησε σε εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει ραντεβού.

Η γυναίκα μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, τηλεφωνώντας στην εταιρεία. Οπως ζήτησε, ήθελε να την περιμένει το ταξί στη λεωφόρο Θησέως στις 9.25 το πρωί τις επόμενης ημέρας.

Όταν η εργαζόμενη της ζήτησε τηλέφωνο, η Ιωάννα υποστήριξε ότι το δικό της είχε βλάβη και προσφέρθηκε να προπληρώσει τη διαδρομή. Τελικώς η εταιρεία υποχώρησε και της έκλεισε το ραντεβού.

Η γυναίκα με το βιτριόλι - Διάλογος


Η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα, σύμφωνα με γείτονά της


Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, γείτονας της Ιωάννας αναφέρει ότι είχε δει κάτω από το σπίτι του μια μαυροφορεμένη γυναίκα τέσσερις φορές πριν γίνει η επίθεση. Μάλιστα ο γείτονας υποστήριξε ότι η πρώτη φορά που είδε τη γυναίκα ήταν στις 22 Ιανουαρίου. Ακολούθησαν οι... επισκέψεις της γυναίκας αυτής στη γειτονιά της Ιωάννας στις 24 και στις 27 Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, ο μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι κατά την τρίτη φορά που είδαν τη γυναίκα στη γειτονιά, η σύζυγός του, του είπε πως «κρατούσε στο χέρι μια πλαστική σακούλα, η οποία της έμοιαζε σαν νοσοκομειακός ορός».

Αν επιβεβαιωθεί πως η γυναίκα για την οποία μιλάει ο μάρτυρας είναι το ίδιο πρόσωπο με την κατηγορούμενη, φαίνεται πως η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση μήνες πριν και είχε μελετήσει την κάθε της κίνηση.


«Λανθασμένη η ποινική δίωξη» υποστηρίζει ο Σάκης Κεχαγιόγλου


«Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση», εκτίμησε ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης.

Προέβη δε και στην αποκάλυψη,μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ,  ότι οι αρχές θα καταθέσουν τη Δευτέρα νέα στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.

«Τη Δευτέρα θα εισφερθούν από τις αστυνομικές αρχές καινούργια στοιχεία για την υπόθεση... τότε μια απόλυτα αποδεκτή και εγκεκριμένη δικονομική τακτική είναι ο κατηγορούμενος να λάβει γνώση πρώτα όλων τα στοιχείων που εισφέρονται εις γνώση του στη δικογραφία και μετά να απολογηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι η 35χρονη αρνείται την πραγματικότητα: «Άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ... Βεβαίως μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των 2 πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια. Ελπίζω σήμερα και αύριο που θα έχω επαφή μαζί της στη ΓΑΔΑ σε πιο ήρεμη κατάσταση να μπορέσω συνεργαστώ μαζί της γιατί τής είπα ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, δε με ενδιαφέρει να μειώσω κατά τι την ποινή που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει αν παραπεμφθεί και καταδικαστεί.

Τής είπα ότι εδώ χρειάζεται μόνο η αλήθεια, έτσι θα βοηθήσει τον εαυτό της, αλλιώς δε θα μπορέσω κι εγώ να τη βοηθήσω, ο ρόλος μου μετά θα είναι πολύ περιορισμένος», εξήγησε.

Με ενδιαφέρει, πρόσθεσε ο κ. Κεχαγιόγλου, ότι υπάρχει ένα τραγικό θύμα που θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες αυτού που έπαθε σε ολόκληρη τη ζωή της. Έχει μεγάλη σημασία εφόσον εμπλέκεται και το υπόβαθρο το ψυχολογικό της εμπλοκής της. Αν ενέπλεκε ποιο το κίνητρο, ήταν ζήλια; φόβος ήταν πάθος; Ερωτική κατάσταση που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει;

«Κρατώ εγώ την άποψη της ΕΛΑΣ προς το παρόν», σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο ότι «πολύ καλά δεμένες και εξαιρετικά δομημένες υποθέσεις κατέρρευσαν στην πορεία προς το ακροατήριο ή στο ίδιο το ακροατήριο όποτε ας είμαστε επιφυλακτικοί για έκφραση βεβαιοτήτων σε αυτή την υπόθεση».






Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς αντέδρασε η Ιωάννα όταν της έδειξαν την 35χρονη - Το παρελθόν τους και η επικοινωνία στο Messenger

«Δεν εμπιστεύομαι την οικογένεια που τη μεγαλώνει» λέει ο βιολογικός πατέρας της Μαρκέλλας

Μαρτυρία-σοκ για τη Μαρκέλλα - «Την κρατούσαν με χειροπέδες» λέει η γυναίκα που τη βρήκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης