Στη σύλληψη ενός 20χρονου,υπηκόου Συρίας, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παραβίαση του άρθρου περί βιασμού, προχώρησαν χθες το μεσημέρι στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος, ο οποίος επέβαινε σε επιβατηγό πλοίο, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Χανιά-Πειραιάς προσέγγισε 26χρονη ημεδαπή προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις εναντίον της.
Η 26χρονη, όταν έφθασε το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, κατήγγειλε το περιστατικό στα στελέχη του Λιμενικού και κατέθεσε μήνυση.
Το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά έχει στα χέρια του το βιντεοληπτικό υλικό από το πλοίο, ενώ ο 20χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πειραιά.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.