Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το imerazante, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην περιοχή Πόρτο Ρόμα στο Βασιλικό ένα ταχύπλοο σκάφος 10 μέτρων, που σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες για να φύγουν από το νησί.
Στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνέδραμε και το Λιμενικό Σώμα, ώστε να ρυμουλκηθεί το σκάφος και να γίνει η ανέλκυσή του λίγο αργότερα, ενώ οι πηγές αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί και ανακρίνεται ο χειριστής του ταχύπλοου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη