Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος
Ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι εργασίες για την τοποθέτηση της πεζογέφυρας
Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από νωρίς το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από τον Δήμο Αλίμου έως τη λεωφόρο Αμφιθέας, είχε διακοπεί από χθες στις 22:00, λόγω τοποθέτησης πεζογέφυρας και οι εργασίες επρόκειτο αρχικά να διαρκέσουν έως σήμερα στις 22:00.
Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε, όμως, νωρίτερα στην κυκλοφορία, αφού αποπερατώθηκαν οι εργασίες.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.