Στην Κρήτη Χρυσοχοΐδης- Καραμαλάκης στη σκιά τριών σοβαρών περιστατικών

Στην Κρήτη Χρυσοχοΐδης- Καραμαλάκης στη σκιά τριών σοβαρών περιστατικών

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της Αστυνομίας μετέχουν σε σύσκεψη με όλους τους αξιωματικούς που υπηρετούν στο νησί

xrysoxoidis-karamalakis_0
Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στην Κρήτη ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, στο πλαίσιο επαφών τους με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στο νησί και τοπικούς φορείς.

Από το πρωί πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στα "Δύο Αοράκια", με Αξιωματικούς όλης της Κρήτης προκειμένου να συζητηθούν κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ στο νησί αλλά και για να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές.

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα συναντήσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εκπροσώπους των συνδικαλιστικών ενώσεων αστυνομικών του νησιού, ενώ αμέσως μετά θα έχει επαφές με τον περιφερειάρχη και δημάρχους του νησιού.

Η επίσκεψη των δύο ανδρών, γίνεται σε μία περίοδο όπου αναζωπυρώθηκε μια παλιά πληγή της Κρήτης, η οπλοφορία - οπλοχρησία, με τρία σοβαρά περιστατικά στον ορεινό Μυλοπόταμο, μέσα σε έναν μήνα.

Αρχές Απριλίου το διπλό φονικό στα Ανώγεια με θύματα τον Γιώργο Ξυλούρη και τον Λευτέρη Καλομοίρη, το αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά με τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα και μόλις χθες, ακόμα ένα, στην ίδια περιοχή.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης