Εδώ βρέθηκε η σορός του 54χρονου που σκοτώθηκε στον Υμηττό

Εδώ βρέθηκε η σορός του 54χρονου που σκοτώθηκε στον Υμηττό

Αγνοούνταν από την Τετάρτη και σήμερα βρέθηκε νεκρός

imitos1
Ένα κακοτράχαλο και δύσβατο σημείο του Υμηττού έμελλε να είναι και ο τάφος του Γιώργου Καλπακίδη τον οποίο εντόπισαν οι διασώστες την Παρασκευή το μεσημέρι με τη βοήθεια ενός φίλου της οικογένειας του Καλπακίδη που συμμετείχε στις έρευνες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr φαίνεται το δύσβατο μονοπάτι το οποίο πιθανόν από άγνοια ακολούθησε ο άτυχος Γιώργος Καλπακίδης.

Σύμφωνα με όσα είπε η οικογένεια στο protothema.gr το αγαπημένο τους πρόσωπο έφυγε την Τετάρτη το πρωί από το σπίτι του για να κάνει τη συνηθισμένη βόλτα του στον Υμηττό.

Υμμητός



imitos2


Η οικογένεια ανησύχησε όταν είδαν ότι ο άτυχος άντρας αργούσε να επιστρέψει και ειδοποίησαν τις Αρχές. Επί δύο μερόνυχτα οι άντρες της πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας «χτένιζαν» το βουνό προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Με φακούς στα χέρια φίλοι της οικογένειας έψαχναν σε πιθανά μονοπάτια που συνήθιζε να πηγαίνει ο 54χρονος. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατο σημείο του βουνού από έναν οικογενειακό φίλο που συνήθιζε να πηγαίνει βόλτες με τον Γιώργο, όπως εξήγησε η κόρη του Κατερίνα στο protothema.gr.

«Δυστυχώς συνέβη αυτό που φοβόμασταν. Ένας οικογενειακός μας φίλος κατάφερε να τον εντοπίσει και τον βρήκε χτυπημένο πάνω σε κάτι βράχια, σε ένα πολύ δύσβατο σημείο του βουνού. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε πλησιάσει το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πατέρας μου αλλά επειδή δεν μπορούσε να πάει αμάξι εκεί είχαμε δυσκολευτεί πολύ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης