Θεσσαλία: Έκλεψαν 11 οχήματα μέσα σε δυο μήνες!

Θεσσαλία: Έκλεψαν 11 οχήματα μέσα σε δυο μήνες!

Εντοπίστηκαν οι τρεις δράστες

peripoliko
Σε ολόκληρη την Θεσσαλία δρούσε μια ομάδα τριών Ελλήνων που έκλεβαν Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγά επί δυο μήνες. Η δράση τους εξιχνιάστηκε, αλλά παραμένει άγνωστο αν έχουν πουλήσει κάποια από τα συνολικά 11 κλεμμένα οχήματα, καθώς δεν έχουν βρεθεί όλα.

Οι παράλληλες έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας και του τμήματος οδήγησαν στην εξάρθρωση της σπείρας, που έδρασε από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 28 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό, οι τρεις δράστες έκλεψαν έξι Ι.Χ. φορτηγά και τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα από περιοχές της Καρδίτσας, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από περιοχή των Τρικάλων και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από περιοχή της Λάρισας.

Από την έρευνα βρέθηκαν κάποια από τα κλεμμένα οχήματα σε μια περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί τι απέγιναν τα υπόλοιπα, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τροχοφόρων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε λαθραία τσιγάρα στη Βόρεια Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Άγριο ξύλο από ληστές σε Πακιστανούς εργάτες

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ημερών η σύλληψη της δράστιδος - Η ΕΛΑΣ έχει καταγεγραμμένη τη φωνή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης