Καιρός στην Αθήνα: Ζέστη και ήλιος σήμερα στην Αθήνα - Καταιγίδες τέλος
Καιρός: Πότε ξεκινάει το «καλοκαίρι» - Πάνω από 30 βαθμούς το θερμόμετρο του Αγίου Πνεύματος
Πολύ καλός αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός, με κύριο χαρακτηριστικό την απουσία βροχών και καταιγίδων, έπειτα από σχεδόν 10 ημέρες «Φθινοπώρου».
Στην Αθήνα σήμερα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός και την Παρασκευή (5/6) με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας. Την Κυριακή (7/6) και Δευτέρα (8/6), του Αγίου Πνεύματος, ο καιρός αναμένεται να είναι καλοκαιρινός, με την θερμοκρασία να φτάνει έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.