Άρση μέτρων: Ομαλοποιείται η κίνηση στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα

Άρση μέτρων: Ομαλοποιείται η κίνηση στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα

Όσοι εισέρχονται και όσοι εξέρχονται των ελληνικών συνόρων θα μπαίνουν σε καραντίνα επτά ημερών

promaxonas_oura
Έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα, μετά τις χθεσινές ουρές χιλιομέτρων που σχημάτισαν αυτοκίνητα από την Ελλάδα που ήθελαν να περάσουν στη γειτονική Βουλγαρία με το άνοιγμα των συνόρων.

Από νωρίς το πρωί σήμερα, όπως τονίζουν στελέχη του αστυνομικού τμήματος Προμαχώνα, η κατάσταση με τη ροή των αυτοκινήτων έχει ομαλοποιηθεί απόλυτα καθώς υπάρχει πλέον ενημέρωση ότι όσοι εισέρχονται και όσοι εξέρχονται των ελληνικών συνόρων θα μπαίνουν σε καραντίνα επτά ημερών.

Πλέον, οι οδηγοί των επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων δηλώνουν όλα τα προσωπικά τους στοιχεία, μαζί με τη διεύθυνση κατοικίας- παραμονής τους και το τηλέφωνό τους σε περίπτωση που χρειαστεί οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Χθες σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων στο συνοριακό φυλάκιο απ' όσους δεν είχαν έγκαιρα ενημερωθεί.

Σύμφωνα με υπαλλήλους της Αντιπεριφέρειας Σερρών μόνο χθες από την αρχή της ημέρας διακινήθηκαν περί τα 1.500 αυτοκίνητα μέσω του συνοριακού φυλακίου του Προμαχώνα προς τη Βουλγαρία. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, η σημερινή ροή των αυτοκίνητων είναι η κανονική για την εποχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης