ΘΕΜΑ 104,6: Καλάθια με προϊόντα από την κοιλάδα του Αχελώου και άλλα δώρα για τους πιστούς ακροατές

ΘΕΜΑ 104,6: Καλάθια με προϊόντα από την κοιλάδα του Αχελώου και άλλα δώρα για τους πιστούς ακροατές

Το ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος και η εκπομπή Mask Force προσφέρουν δώρα καλάθια με προϊόντα από την Κοιλάδα του Αχελώου – γεύματα στο «Νέμο», τον «Πατούχα» και τον «Μπάμπη»

DORA2
«Βρέχει δώρα» από τον ραδιοφωνικό αέρα του ΘΕΜΑ 104.6 Κάθε μέρα από την εκπομπή Mask Force (Βασίλης Αδαμόπουλος - Γιάννης Μακρυγιάννης) κληρώνονται καλάθια και γεύματα σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας.

Κάθε μέρα και μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει ένα καλάθι με προϊόντα από την Κοιλάδα του Αχελώου.

Το καλάθι περιέχει αγνά, ποιοτικά προϊόντα από τη συγκεκριμένη περιοχή της Ηπείρου: μέλι, τσίπουρο, λικέρ, ρίγανη, τσάι του βουνού, γλυκά του κουταλιού (καρυδάκι, κυδώνι κ.ά)! Προϊόντα με ταυτότητα και ποιότητα άμεσα συνδεδεμένες με τον τόπο παραγωγής τους και με γεύσεις που παντρεύουν την παράδοση με νέες ιδέες. Τα καλάθια είναι προσφορά από το Acheloos Valley House - Σπίτι της Κοιλάδας του Αχελώου, καταλύματος AIRBNB στην περιοχή της Κοιλάδας, που σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του! Την επιμέλεια των καλαθιών έχουν οι Ματίνα Γαλλίκα και Ροδόπη Κοσσυβάκη.

Επίσης κάθε μέρα κληρώνεται (εναλλάξ) και ένα τραπέζι, σε ένα από τα εξής τρία εστιατόρια: την ψαροταβέρνα «Νέμο» στην Αργυρούπολη , τον «Πατούχα» με την κρητική κουζίνα στην Καλλιθέα και τον «Μπάμπη» με τα ξακουστά μπιφτέκια και όχι μόνο στην Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο.

Για να λάβει κάποιος μέρος στις κληρώσεις, αρκεί να ειναι συντονισμένος 8 με 9 κάθε πρωί και να στείλει εκείνη την ώρα ένα email στο onair@themaradio.gr ή ένα sms, με βάση τις οδηγίες που δίνονται από ραδιοφωνικού αέρος. Στο τέλος της εκπομπής αναδεικνύονται οι δύο τυχεροί (ένας για το καλάθι και ένας για το τραπέζι) και ειδοποιούνται για τα περαιτέρω.

DORA1
DORA2
DORA3
DORA4
DORA5
DORA6
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Δόγμα «νόμος και τάξη» από τον Τραμπ: Στρατός στον Λευκό Οίκο - Δείτε βίντεο

Γυναίκα νεκρή από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Βούλα - Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τέσσερα άτομα

«Έφυγε» η Αμαλία Μεγαπάνου που ταύτισε την ζωή της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης