Ο σεισμός, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, σημειώθηκε στις 09:49 σήμερα το πρωί, με το επίκεντρο να είναι 323 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Πύλου. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Η περιοχή έχει δώσει αρκετές σεισμικές δονήσεις το τελευταίο διάστημα, με σημαντικότερη αυτή των 5,9 Ρίχτερ στις 21 Μαΐου, 230 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πύλου, καθώς και σειρά άλλων σεισμών, μικρότερης έντασης.
Δείτε πώς κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τον σεισμό
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.