Μεταναστευτικό: Συγκέντρωση έξω από τη δομή του Ελαιώνα
Διαμαρτυρήθηκαν για την αναχώρησή τους από τη δομή - Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στις δομές φιλοξενείας στο Σχιστό, στη Μαλακάσα και τα Διαβατά
Πρόσφυγες διαφόρων εθνικοτήτων μαζί με τα παιδιά τους συγκεντρώθηκαν έξω από τη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα, ύστερα από κάλεσμα Επιτροπών προσφύγων και της ΚΕΕΡΦΑ, διαμαρτυρόμενοι για την αναχώρησή τους από τη δομή, που έχει προγραμματιστεί για αύριο, 1η Ιουνίου.
Ειδικότερα, ζητούν να μη φύγουν, από τη δομή, αν δεν εξασφαλιστούν σπίτια για να στεγαστούν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ.
Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στις δομές φιλοξενείας στο Σχιστό, στη Μαλακάσα και τα Διαβατά.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»