Τραγωδία στη Λευκωσία: Δύο πτώματα σε ένα διαμέρισμα
Αρχικά εντοπίστηκε το πτώμα αλλοδαπής η οποία είχε μαχαιρωθει στο λαιμό - Στη συνέχεια εντοπίστηκε και το πτώμα άνδρα, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε
Ανταπόκριση από Λευκωσία: Μανώλης Καλατζής
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου μιας γυναίκας. Η αστυνομία μετέβη το απόγευμα της Κυριακής σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία κατόπιν πληροφορίας για δολοφονία.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στη σκηνή βρήκαν το πτώμα 52χρονης αλλοδαπής η οποία είχε μαχαιρωθει στο λαιμό.
Στο διαμέρισμα κατά την ερευνα βρέθηκε και το πτώμα άνδρα του οποίου ακόμα δεν είναι γνωστή η ταυτότητα. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως πρόκειται για αυτοκτονία.
Στη σκηνή βρίσκονται ιατροδικαστές και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομίας.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.