«Παραλίες Καθαρές, Χωρίς Αποτσίγαρα»: Σημαντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος

«Παραλίες Καθαρές, Χωρίς Αποτσίγαρα»: Σημαντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος

Πολίτες καλούνται να μαζέψουν μετά το κολύμπι τα αποτσίγαρα από την παραλία όπου θα βρίσκεται ο καθένας

paralia02
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, την Κυριακή 31 Μαΐου, η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, στηρίζει την πρωτοβουλία της ομάδας κολύμβησης Weswim, καλώντας το κοινό να υιοθετήσει έναν υγιή και υπεύθυνο τρόπο ζωής.

Με σύνθημα «Παραλίες Καθαρές, Χωρίς Αποτσίγαρα», η ομάδα Weswim θα κολυμπήσει ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό: να παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο, αυτή τη φορά μαζεύοντας μετά το κολύμπι τα αποτσίγαρα από την παραλία που θα βρίσκεται ο καθένας.

Η δράση αποσκοπεί στην ενημέρωση για τις επιβλαβείς επιπτώσεις του καπνίσματος, και αποτελεί ένα κάλεσμα ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης του κοινού σχετικά με τις συνέπειες του εθισμού.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) συμμετέχει στη δράση ενημερώνοντας για τη σωστή διαχείριση απορριμμάτων, την ατομική ευθύνη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην πρωτότυπη αυτή δράση, πρέπει να μαζέψουν αποτσίγαρα από την παραλία στην οποία βρίσκονται και να στείλουν μια φωτογραφία ή βίντεο στη σελίδα Facebook της Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ https://www.facebook.com/csrert ή στη Σελίδα Social Weswim https://www.facebook.com/Weswimgreece/ και να την αναρτήσουν στις ίδιες σελίδες με τα hashtags: #Weswim, #ΣυμμΕΡΤέχουμε #ΕΟΑΝ #ΕΡΤ.

Εναλλακτικά, μπορούν να αποστείλουν τη φωτογραφία ή το βίντεο στο email csr@ert.gr.

Ειδήσεις σήμερα

Εκτοξεύθηκε η πρώτη ιδιωτική επανδρωμένη πτήση στο διάστημα

«Τσουνάμι» οργής στις ΗΠΑ - Ο Τραμπ απειλεί με επέμβαση στρατού

Πτήσεις: Πότε θα γίνονται τεστ στους τουρίστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης