Στη Κύπρο βρήκαν τη λύση για τα γυμναστήρια: Τα έβγαλαν στα μπαλκόνια!

Στη Κύπρο βρήκαν τη λύση για τα γυμναστήρια: Τα έβγαλαν στα μπαλκόνια!

Η κυπριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δίνει άδεια στους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων να αθλούνται έως και 10 άτομα σε εξωτερικούς χώρους και μια δασκάλα πιλάτες δεν έχασε χρόνο και έβγαλε τα κρεβάτια πιλάτες στο μπαλκόνι

gymnastiria-kypros
Με τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά λόγω του κορωνοϊού και τους ιδιοκτήτες τους να βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, έπρεπε να βρεθεί μια λύση για να μην πάνε χαμένοι οι δυο πιο κρίσιμοι μήνες της σεζόν. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο συνήθως τα γυμναστήρια «βουλιάζουν» από κόσμο, από εκείνους που ενδιαφέρονται να χάσουν τα περιττά κιλά ενόψει των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Τώρα λοιπόν που η κυπριακή κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για να μπορούν τα γυμναστήρια να χρησιμοποιούν, εφόσον διαθέτουν, τους εξωτερικούς τους χώρους, η δασκάλα πιλάτες Σταλο Χατζηγιάννη, προκειμένου να προλάβει τη σεζόν, έκανε την εξής απλή κίνηση.

Γυμναστήρια Κύπρος (1)



Γυμναστήρια Κύπρος (2)




Κλείσιμο
staloxatzigianni


Άνοιξε τις τζαμαρίες στο στούντιο που διαθέτει και έβγαλε όλα τα κρεβάτια πιλάτες στο μπαλκόνι, καταφέρνοντας με αυτό το τρόπο να πείσει και τους αθλούμενους να επιστρέψουν στη γυμναστική τους.

«Μας έδωσαν άδεια για υπαίθριο μάθημα έως 10 άτομα και μόλις μας έδωσε και άδεια για να χρησιμοποιήσουμε τους εξωτερικούς χώρους των γυμναστηρίων μας, σκέφτηκα ότι είναι η καλύτερη λύση να επανέλθουμε στα μηχανήματα πιλάτες, βγάζοντας τα στο μπαλκόνι» λέει στο protothema.gr η Σταλο Χατζηγιάννη.

«Τοποθέτησα τέντες και ομπρέλες για να μην ενοχλούμαστε από τις καιρικές συνθήκες και μπορώ να σας πω ότι πολύ γρήγορα επέστρεψε στο στούντιο το 80% των αθλουμένων» συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Microsoft θα φτιάξει κέντρο Έρευνας στην Ελλάδα - Συνάντηση Μητσοτάκη με εταιρείες τεχνολογίας

Επίθεση με βιτριόλι: Στο «μικροσκόπιο» πέντε γυναίκες - Τα στοιχεία που θα «κλειδώσουν» την υπόθεση

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ: 18 φορές είχαν καταγγείλει για υπερβολική βία τον αστυνομικό που τον έπνιξε με το γόνατό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης