Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει μάρτυρας-«κλειδί» στο protothema.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει μάρτυρας-«κλειδί» στο protothema.gr

Ένας εκ των βασικών μαρτύρων στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι μιλάει στο protothema.gr μετά την κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές, με αφορμή τις έρευνες, που εστιάζουν πλέον στο κοντινό περιβάλλον της 34χρονης

vitrioli-kallithea543
Ο εν λόγω μάρτυρας κατέθεσε, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν οι Αρχες για τον εντοπισμό της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι, ενώ σύντομα αναμένεται να κληθεί και η σύντροφός του, επίσης για να καταθέσει.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε επτά πρόσωπα, κάποια εκ των οποίων μάλιστα βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον του θύματος και τα οποία ερευνώνται για το αν είχαν άμεση εμπλοκή στην επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε η άτυχη 34χρονη.

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας στην κατάθεσή του, ούτε εκείνος, αλλά ούτε η σύντροφός του έχουν σχέση με το αποτρόπαιο συμβάν. Κατέθεσε, δε, ότι έχει να συναντηθεί με την Ιωάννα εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, ενώ η σύντροφός του την είδε τελευταία φορά πριν επιβληθούν τα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις των πολιτών, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στην αστυνομία, η σύντροφός του, η οποία δεν έχει κληθεί προς το παρόν να καταθέσει, δεν θα μπορούσε να συσχετιστεί με το περιστατικό, διότι στην κατάσταση που βρίσκεται (επικαλέστηκε προσωπικό θέμα), δεν είναι σε θέση να βγαίνει από το σπίτι της. «Η Αστυνομία γνωρίζει την κατάστασή της» είπε χαρακτηριστικά.

Και προσέθεσε: «Με κάλεσαν και πήγα να καταθέσω, όμως, όπως είπα στους αστυνομικούς, έτσι λέω και σε σας. Ουδεμία σχέση έχω, ούτε εγώ αλλά ούτε η σύντροφός μου, με αυτή την ιστορία. Είμαι τελείως έξω από το θέμα. 

Σε ερώτηση, αν γνωρίζει ότι οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον και στο στενό περιβάλλον της 34χρονης, ο μάρτυρας απάντησε ότι διαβάζει καθημερινά τα όσα γράφονται και πως ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. «Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που μας εξαιρούν απ’ αυτή την ιστορία» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα

Επίθεση με βιτριόλι: «Στενεύει» ο κύκλος των υπόπτων - Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς χτυπά την Αττική - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα

Τζορτζ Φλόιντ: Γιατροί και διασώστες έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης