Δεκτό έγινε από την επιτροπή Μεταγωγών το αίτημα του Βασίλη Δημάκη για τη μεταφορά του στη δικαστική φυλακή Κορυδαλλού Ι, σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ η ΣοφίαΝικολάου.
«Έγινε δεκτό το αίτημα του να μετακινηθεί στην Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού Ι αναμένουμε την διεκπεραίωση της και την τελική υπογραφή από μένα προκειμένου να μεταφερθεί εκεί. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε τον Βασίλη Δημάκη. Θέλαμε να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας ούτε του απαγόρεψαμε την πρόσβασή του στην εκπαίδευση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Νικολάου.
Και πρόσθεσε: «Να συμπληρώσω ότι στον Κορυδαλλό ΙΙ δεν πήγε τιμωρητικά πήγε γιατί έπρεπε να είναι σε καραντίνα 14 μέρες όπως λένε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αφού παρήλθε το 14ημερο συνήλθε η Επιτροπή Μεταγωγών και έγινε δεκτό το αίτημά του».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.