Χαλκίδα: Πήγαν να «χτυπήσουν» το ΑΤΜ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Χαλκίδα: Πήγαν να «χτυπήσουν» το ΑΤΜ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Οι τέσσερις δράστες διέρρηξαν το ΚΕΠ όπου βρίσκεται το μηχάνημα ανάληψης, ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει σωστά τα υλικά για την έκρηξη

peripoliko_14
Άδικο κόπο έκαναν τέσσερις άγνωστοι κακοποιοί που διέρρηξαν στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου στην Δροσιά Χαλκίδας χρησιμοποιώντας τροχό και επιχείρησαν να προκαλέσουν έκρηξη στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που είναι εγκαταστημένο στο εσωτερικό του.

Οι δράστες φαίνεται ότι δεν είχαν υπολογίσει σωστά τα υλικά που χρησιμοποίησαν και ο χρόνος περνούσε χωρίς να γίνει η έκρηξη. Έτσι, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να τραπούν σε φυγή με ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας Audi με το οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν καρέ- καρέ το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες, ενώ αναζητούν και το όχημα διαφυγής που κατά πάσα πιθανότητα είναι κλεμμένο.

Η απόπειρα ήταν η δεύτερη μέσα σε 48 ώρες σε περιοχή της Εύβοιας. Είχε προηγηθεί στις 4.30' τα ξημερώματα της Παρασκευής η διάρρηξη στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μαντούδι, όπου οι τέσσερις δράστες που φορούσαν άσπρες στολές τραυματιοφορέων και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους ανατίναξαν μια πόρτα δίπλα στην κεντρική είσοδο. Στη συνέχεια, ανατίναξαν και το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν ποσό ύψους 200.000 ευρώ με το οποίο διέφυγαν.



Ειδήσεις σήμερα: 

Δέκα λόγοι που τα «διαβατήρια ανοσίας» στον Covid-19 είναι κακή ιδέα

Συγκίνησε η 15χρονη Ινδή που έκανε 1.200 χλμ. με το ποδήλατο για να σώσει τον ανάπηρο πατέρα της

Ανοίγουν τα νησιά για όλους με τρεις ζώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης