Επίθεση με βιτριόλι: Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός αφήνει η Αστυνομία

Επίθεση με βιτριόλι: Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός αφήνει η Αστυνομία

Απαντήσεις στο κινητό της 34χρονης αναζητούν οι αρχές -Υποβλήθηκε σε τρίωρο χειρουργείο αποκατάστασης δέρματος - Δεν είχε κάποια αντιζηλία λέει ο δικηγόρος της

VITRIOLI-THRIASIOO-ARTHROU
Eν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης Ιωάννας βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αφού όλοι περιμένουν να μάθουν την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που θέλησε να στιγματίσει για πάντα την όμορφη κοπέλα από την Αμφιλοχία. Η ίδια την Παρασκευή πραγματοποίησε τρίωρο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε το καμμένο δέρμα από το πρόσωπο. Η κατάσταση της υγείας της σε συνδυασμό με το χειρουργείο δεν επέτρεψαν στις αρχές να πάνε στο Θριάσιο για να της πάρουν κατάθεση, ενώ μίλησαν για λίγο μαζί της τηλεφωνικά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη δεν έδωσε κάποιο σημαντικό στοιχείο ακόμη λέγοντας πως δεν γνώριζε το πρόσωπο που της επιτέθηκε, ενώ επανέλαβε πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο να ήθελε να της κάνει τόσο μεγάλο κακό.

Από την πορεία της υγείας της και όταν οι γιατροί ανάψουν το πράσινο φως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θα την επισκεφτούν και ευελπιστούν να βγάλουν περισσότερα συμπεράσματα από την κατάθεση. Οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν πως το κίνητρο είναι προσωπικό ενώ αφήνουν το ενδεχόμενο να υπάρχει και κάποιος συνεργός ο οποίος λειτουργεί ως ο ηθικός αυτουργός.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ.Απόστολος Λύτρας  μίλησε στο protothema.gr για τη σύντομη συνάντηση που είχε με την 34χρονη γυναίκα στο Θριάσιο νοσοκομείο.

 «Στη σύντομη συνάντησή που είχα με την κοπέλα, μου είπε ότι προσπαθεί να θυμηθεί αν γνώριζε κάπου αυτό το πρόσωπο .Επίσης μου ανέφερε ότι δεν  είχε κάποια αντιζηλία, δεν είχε κάποιο διαπληκτισμό με κανέναν .Θυμάται ότι τη στιγμή που περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας το ασανσέρ για να μπει μέσα και να ανέβει στον όροφο όπου βρίσκεται η δουλειά της,ξαφνικά πετάχτηκε μάλλον μια γυναίκα και της πέταξε κάτι στο πρόσωπο.Δεν γνωρίζει το λόγο που της επιτέθηκε και είναι σοκαρισμένη» λέει στο protothema.gr ο κ. Απόστολος Λύτρας.

 Η Ιωάννα ήταν άριστη μαθήτρια , έχει σπουδάσει οικονομικά, δούλευε στην ασφαλιστική εταιρεία , δούλευε όποτε χρειαζόταν και διπλή δουλειά σε κρεοπωλείο προκειμένου να τα βγάλει εις πέρας χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς της. Όλοι στο χωριό της το Λουτρό Αμφιλοχίας μιλούν για μια άξια κοπέλα. Φίλοι της αλλά και απλός κόσμος που έμαθε για την άσχημη περιπέτειά της έχουν στείλει ευχές και μηνύματα στη σελίδα της στο facebook ευχόμενοι όλοι περαστικά:

«Η ομορφιά πάνω από όλα είναι στη ψυχή.. Εσύ είσαι 2πλα όμορφη..
Κλείσιμο
Καλή δύναμη για όσα έρθουν. Αντιμετώπισε τα όπως την ζωή σου. Με χαμόγελο»

«Δεν σε γνωρίζω κορίτσι μου αλλά σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά ο Θεός να σου δίνει δύναμη.
Πόσο αρρωστημενοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας τι να πω»

«Kαλή ανάρρωση κορίτσι μου» είναι μερικά από τα μηνύματα αγάπης προς την 34χρονη Ιωάννα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης