Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της Μυτιλήνης
Σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σήμερα λίγα λεπτά πριν τις 2 το μεσημέρι (13:53) στο θαλάσσιο χώρο 21 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Μυτιλήνης, μπροστά από την είσοδο του κόλπου της Γέρας.
Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της Μυτιλήνης, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αναφερθεί ζημιές.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.