Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της Μυτιλήνης
Σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σήμερα λίγα λεπτά πριν τις 2 το μεσημέρι (13:53) στο θαλάσσιο χώρο 21 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Μυτιλήνης, μπροστά από την είσοδο του κόλπου της Γέρας.
Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της Μυτιλήνης, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αναφερθεί ζημιές.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.