Έτσι κλείνεις τραπέζι σήμερα

Έτσι κλείνεις τραπέζι σήμερα

Ανοίγουν ξανά τα καταστήματα εστίασης  και η λύση για τις κρατήσεις έρχεται από το e-table - Διαβάστε αναλυτικά

estiatorio
Πράσινο φως έδωσε η επιτροπή λοιμωξιολόγων και όλα τα καταστήματα εστίασης ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους πολίτες από τη Δευτέρα 25 Μαΐου.  Όμως, αυτό θα γίνει με αυστηρούς κανόνες και πολύ συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας.

Η νέα εποχή για τα μαγαζιά εστίασης μετά τη νέα άρση μέτρων, περιλαμβάνει τραπεζομάντηλα μιας χρήσης, αλάτι και πιπέρι μιας χρήσης. Οι σερβιτόροι και γενικά το προσωπικό κάθε μαγαζιού θα υποχρεούνται να φοράνε μάσκα. Κάθε τραπέζι θα φιλοξενεί από ένα έως έξι άτομα, ενώ ο εσωτερικός χώρος θα χρησιμοποιείται εφόσον υπάρχει επαρκής κλιματισμός και τζαμαρίες.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι η νέα εποχή στην εστίαση φέρνει και μια σημαντική διευκόλυνση: τη δυνατότητα να κλείσουν όλοι το τραπέζι τους εύκολα και γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού τους και χωρίς να περιμένουν σε ουρές. Φυσικά η ηλεκτρονική κράτηση δεν είναι κάτι το εντελώς καινούργιο στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Τώρα όμως μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ, καθώς προσφέρει ευελιξία τόσο στον πελάτη, όσο και στον ιδιοκτήτη που διαχειρίζεται τη λειτουργία του μαγαζιού πιο αποτελεσματικά.

Όλα εκτυλίσσονται στην πλατφόρμα e-table, η οποία θεωρείται η δημοφιλέστερη για τις κρατήσεις στην εστίαση σε Ελλάδα και Κύπρο. Εκεί ο πελάτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες εστιατόρια και είδη κουζίνας. Μόλις σιγουρευτεί για το πού θα δειπνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα, κάνει κλικ στο εν λόγω μαγαζί και δίπλα από τις φωτογραφίες και πληροφορίες που παρέχονται για τον χώρο και την κουζίνα εμφανίζεται ένα πλαίσιο στο οποίο γίνεται η κράτηση. Ο χρήστης διευκρινίζει τον αριθμό των ατόμων, την ημερομηνία και την ώρα της εξόδου και κλείνει το τραπέζι του. Σε χρόνο λιγότερου του ενός λεπτού.

Την ίδια ώρα, η πλατφόρμα αποτελεί σημαντικό εργαλείο και για τους επαγγελματίες εστίασης, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να οργανώνουν τις κρατήσεις τους σε κάθε τραπέζι με χρονικό περιθώριο- μια λειτουργία χρήσιμη στη μετά-COVID19 εποχή. Επιπλέον η παρουσία τους στο e-table μπορεί να διαρκέσει όλο τον χρόνο, χωρίς κανένα περιορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα, αυτή τη στιγμή, μετρά περισσότερους από 500.000 χρήστες, που επιλέγουν να πραγματοποιούν τις κρατήσεις τους ηλεκτρονικά, ενώ διαθέτει και αντίστοιχο app για τα smartphones.

«Ασφαλώς Ανοιχτά»

Κλείσιμο
Η πλατφόρμα e-table προχώρησε σε σύμπραξη με την AG ADVENT - μια ελληνική εταιρία, στελεχωμένη από εξειδικευμένους επιστήμονες στην οργάνωση σχεδίων πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών στην εστίαση- λανσάροντας το πρόγραμμα «Ασφαλώς Ανοιχτά», για την άριστη προετοιμασία των χώρων εστίασης και την προστασία όλων των προσώπων που βρίσκονται εκεί. Συγκεκριμένα, μέσα από την συνεργασία αυτή, το e-table προσφέρει μια εργαλειοθήκη υγιεινής στους επαγγελματίες της εστίασης για την ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των χώρων τους, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Από το πρόγραμμα «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ» παρέχονται στα εστιατόρια του δικτύου του e-table τρία βασικά εργαλεία: 

δωρεάν ειδικό οδηγό ασφαλούς λειτουργίας, διαδικτυακά webinars από εξειδικευμένους τεχνικούς για τα στελέχη και το προσωπικό των εστιατορίων και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανά εστιατόριο σε προνομιακή τιμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης