Ηλεία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Είχε «άγιο» η οδηγός
Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και τη γλιτωσε με γρατζουνιές
«Άγιο» είχε γυναίκα στην Ηλεία, η οποία λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με το patrisnews.com, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, περίπου στο 12o χλμ Πύργου – Πατρών, κοντά στο χωριό Δουναίικα του δήμου Ήλιδας, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να πέσει στον γκρεμό.
Η γυναίκα, αφού απεγκλωβίστηκε χάρη στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, καθαρά για προληπτικούς λόγους, καθώς την γλίτωσε, ευτυχώς, μόνο με λίγες γρατζουνιές.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.