Στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνηπροσέκρουσε ελαφρά, στις 7:39 σήμερα το πρωί, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίου OLYMPUS κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν εκδορές στην αριστερή πλευρά του πλοίου πάνω από την ίσαλο γραμμή.
Στο OLYMPUS -που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιά, Μήλο, Θήρα Ρέθυμνο- επιβαίνουν 50 επιβάτες, 6 ΙΧ, 13 φορτηγά και ένα δίκυκλο.
Το πλοίο αφού επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα αναμένεται να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του εντός της ημέρας.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.