Ο σκύλος Krisz ξετρύπωσε φυτώριο στη Λέσβο

Ο σκύλος Krisz ξετρύπωσε φυτώριο στη Λέσβο

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ανακάλυψε τα νεαρά χασισόδεντρα ύψους 13 ως 30 εκατοστών και οδήγησε στην σύλληψη του καλλιεργητή τους αστυνομικούς

Krisz-Lesvos-xasisodentra
Αθέατες ήταν οι γλάστρες μέσα στις οποίες καλλιεργούσε 21 δενδρύλλια κάνναβης της ποικιλίας «skunk» σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ιδιοκτησία του ένας κάτοικος της νότιας Λέσβου, αλλά τις ξετρύπωσε ο σκύλος ανιχνευτής Krisz της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ανακάλυψε τα νεαρά χασισόδεντρα ύψους 13 ως 30 εκατοστών και οδήγησε στην σύλληψη του καλλιεργητή τους αστυνομικούς. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του με τη συνδρομή αστυνομικών του τμήματος Πλωμαρίου, όπου ο Krisz βρήκε ακόμη τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 46 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με τις κατηγορίες της καλλιέργειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

*** Με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του μετέφερε γλάστρες με εννέα δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Χανιά! Φυσικά, συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στη Δίωξη Ναρκωτικών που τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την πώληση.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης προς συνεργάτες του: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με τα ΜΑΤ σε επιχείρηση εκκένωσης πλατείας

Πίσω στα θρανία οι μαθητές Α' και Β' Λυκείου και Γυμνάσιο από Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης