Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή Σιμόπουλου

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή Σιμόπουλου

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου, έκαναν άγνωστοι δράστες - «Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες δεν μας φοβίζουν» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ

a199183f7bb15535f7ef669292a68705_XL
Στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου, επιτέθηκαν άγνωστοι δράστες.

Συνεργάτης του κ. Σιμόπουλου πήγε στο γραφείο στην οδό Τσιμισκή, όπου και διαπίστωσε ότι πέταξαν μαύρες μπογιές στους τοίχους και την είσοδο του γραφείου καθώς και τρικάκια.

Thestival.gr Δήλωση Σιμόπουλου για επίθεση αντιεξουσιαστών στο γραφείο του


«Καμία απόπειρα φίμωσης του απελευθερωτικού λόγου και λοιδορίας αγωνιστή δεν θα μείνει αναπάντητη», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα τρικάκια.

Για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος.

Κλείσιμο
«Οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν σπουδαίο έργο να επιτελέσουν, μέσα στην υγειονομική και οικονομική κρίση. Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες δεν μας φοβίζουν», δήλωσε στο thestival.gr, o κ. Σιμόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του στο twitter καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου. «Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ @efsimopoulos. Τέτοιες ενέργειες βάλλουν εναντίον της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας» αναφέρει ο κ. Γαϊτάνης.

Πηγή: thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης στην Αθήνα και τη Δυτική Αττική

Τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου - Από μια λωρίδα η κυκλοφορία

Έτσι θα γίνεται η απευθείας μετάδοση μαθημάτων - Πού θα εστιάζει η κάμερα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης