Εξαφάνιση ανηλίκων από τα Καμίνια - Χαμόγελο του Παιδιού: Eυχόμαστε να είναι μια παιδική τρέλα

Εξαφάνιση ανηλίκων από τα Καμίνια - Χαμόγελο του Παιδιού: Eυχόμαστε να είναι μια παιδική τρέλα

Ο 14χρονος Πάρης Παρλιάρας έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατος - Η 13χρονη Μαρία Πανάγου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και είναι αδύνατη

amber
Παιδική τρέλα χαρακτήρισε την εξαφάνιση των δύο ανηλίκων από τα Καμίνια του Πειραιά ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ωστόσο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι τα δύο κινητά τους τηλέφωνα είναι κλειστά.

«Μάλλον πρόκειται για μια παιδική τρέλα, για αυτό τον λόγο λοιπόν θεωρήσαμε σημαντικό να βγει το αμπερ αλερτ με παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας. Ελπίζουμε, να είναι μια παιδική τρέλα και δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε γιατί τα δύο παιδιά λείπουν από χθες το βράδυ και έχουν κλειστά τα κινητά τους. Τα παιδιά φαίνεται ότι είναι μεταξύ τους γνωστά και από όσο γνωρίζουμε έχουν σχέση. Ευχόμαστε να είναι απλά μια παιδική τρέλα» είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr.

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 21:10, εξαφανίστηκαν από τα Καμίνια στον Πειραιά, ο Πάρης Παρλιάρας, 14 ετών και η Πανάγου Μαρία-Αγγελική, 13 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων, την Τρίτη, μεσημβρινές ώρες, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert.

Ο Πάρης Παρλιάρας έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα φούτερ, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει σκουλαρίκι στο δεξί αυτί.

Η Μαρία Πανάγου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Κλείσιμο
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Αλγερινός ιχθυοπώλης ο «ασθενής μηδέν» στην Ευρώπη - Είχε μολυνθεί από Δεκέμβριο

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τραπεζίτες: Λιγότερα δικαιολογητικά για τα δάνεια στήριξης της οικονομίας

Reuters: H Κίνα φοβάται διεθνή απομόνωση λόγω κορωνοϊού, ακόμα και ένοπλη σύγκρουση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης