Στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων μετέβησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας εκπρόσωποι της οικογένειας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, του ενός από τα θύματα του διπλού φονικού το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Τα μέλη της οικογένειας παρέδωσαν στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Cretalive, ένα όπλο το οποίο και θα εξεταστεί για την υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και την Κρήτη ολόκληρη.
Το Gavdos 88.8 FM και η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη, παρουσίασαν φωτογραφίες από το όπλο που παρέδωσε στις αρχές η οικογένεια Ξυλούρη.
Υπενθυμίζεται πως για περίπου μια ώρα βρέθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα ο 29χρονος φερόμενος δράστης και γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια. Ο 29χρονος που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο, όπου βρίσκονταν σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις.
Ο Μανώλης Καλομοίρης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.