Σκιάθος: Τραυμάτισαν αστυνομικό που τους έπιασε να χτίζουν παράνομα

Σκιάθος: Τραυμάτισαν αστυνομικό που τους έπιασε να χτίζουν παράνομα

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία

peripoliko_
Στα πράσα έπιασε ένας 45χρονος αστυνομικός του τμήματος Σκιάθου πέντε άτομα που εκτελούσαν παράνομες εργασίες στην περιοχή Κουκουναριές χωρίς να διαθέτουν την σχετική άδεια. Οι δυο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά οι υπόλοιποι τρεις του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν!

Ο άτυχος αστυνομικός έφτασε την κατάλληλη στιγμή στο σημείο όπου οι δράστες ύψωναν περίφραξη σε μια καντίνα που ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών, αλλά μόλις προσπάθησε να συλλάβει τους τρεις Αλβανούς, δύο άνδρες ηλικίας 39 και 34 χρόνων και την 42χρονη σύζυγο του ενός, εκείνοι του επιτέθηκαν χτυπώντας τον ενώ ταυτόχρονα τον έβριζαν και τον απειλούσαν! Ο 45χρονος αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις που συνέλαβαν τους τρεις δράστες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, αντίσταση, απείθεια, απειλή, εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Βόλου, τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή. Οι αστυνομικοί αναζητούν και τη νόμιμη εκπρόσωπο του συγκροτήματος όπου εκτελούνταν οι παράνομες εργασίες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βεντέτα στα Ανώγεια: «Τον Λευτέρη Καλομοίρη τον σκότωσε ο ίδιος του ο γιος», λέει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη

Ηράκλειο: Η καφετέρια take away διέθετε και... χασίς στους πελάτες!

Διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης είχε «στρατηγείο»... βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης