Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας εξέπνευσε, σήμερα τα ξημερώματα, νήπιο ηλικίας 3 ετών, το οποίο είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο την Πρωτομαγιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tharrosnews.gr.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο έγινε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος -και στο οποίο επέβαινε το τρίχρονο αγόρι- εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του στο 71ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας - Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.
Μετά την εκτροπή το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το νήπιο και η 22χρονη συνοδηγός.
Στην συνέχεια και οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το τρίχρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»