Πέθανε αιφνίδια εν ενεργεία αρχισμηνίας στην 115 Πτέρυγα Μάχης
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται
Την τελευταία του πνοή άφησε αιφνίδια αρχισμηνίας που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης στην Κρήτη.
Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Απριλίου 2020, ο αρχισμηνίας (ΕΑΦΜΣ) Μ.Α. 44 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, κατά την υπηρεσία του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου και απεβίωσε. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.