Ο «Ντένβερ» επιστρέφει - Tο «Love Story» του Casa de Papel

Ο «Ντένβερ» επιστρέφει - Tο «Love Story» του Casa de Papel

Χάιμε Λορέντε: Ο νεαρός Ισπανός ηθοποιός συμμετέχει και στον τέταρτο κύκλο της πολυσυζητημένης σειράς
«La Casa de Papel» και αναρτά φωτογραφίες με τη σύντροφό του, που γνώρισε στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου

lorente_main
Ρομαντικός, ευαίσθητος, τολμηρός, απερίσκεπτος. Ο Ντένβερ του «La Casa de Papel» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, στον τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς ισπανικής σειράς που πριν από τρία χρόνια είχε προκαλέσει μαζική υστερία. Πολλοί τον γνωρίζουν όμως και από τον ρόλο του στο επίσης επιτυχημένο «Elite», όπου έχει τον ρόλο του Νάνο, ενός νέου που μόλις έχει βγει από τη φυλακή.

Ο Χάιμε με το καθόλου τυπικό για βέρο Ισπανό καταγάλανο βλέμμα γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στη Μούρθια, όπου και μεγάλωσε μαζί με τους γονείς του και τη μεγαλύτερη αδερφή του Χούλια. Εχοντας αντιληφθεί τη ροπή του στην υποκριτική από νωρίς, μετά το σχολείο ξεκίνησε αμέσως τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Δραματικής Τέχνης της Μούρθια. Ηδη στα 25 του είχε κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Αν και γνώρισε ανέλπιστη επιτυχία ως τηλεοπτικός «Ντένβερ», η μεγάλη του αγάπη ήταν και παραμένει το θέατρο, καθώς, σύμφωνα με το βιογραφικό του, έχει συμμετάσχει σε 24 διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οπως δήλωσε στο ισπανικό «Elle» πριν από λίγους μήνες: «Η θεατρική σκηνή είναι το σπίτι μου, ο αγαπημένος μου χώρος σε κάθε επίπεδο υποκριτικής. Νομίζω πως είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο όσον αφορά τις τέχνες, χωρίς αμφιβολία».

Αγαπά τα ταξίδια, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. Εχει επισκεφθεί αρκετά μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν παραλείπει να αναρτά τις «αποδείξεις» στον λογαριασμό του. Δεν διστάζει μάλιστα να ποζάρει και μαζί με τη σύντροφό του, τη νεαρή ηθοποιό Μαρία Πεδράθα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σετ του πρώτου κύκλου του «Casa de Papel», όπου η Μαρία είχε τον ρόλο της μαθήτριας Aλισον Πάρκερ. Eγιναν ζευγάρι το 2018, όταν βρέθηκαν να συμπρωταγωνιστούν στο σίριαλ «Elite».

Ο Χάιμε όμως έχει και πιο εσωτερικές αναζητήσεις, καθώς τον Μάρτιο του 2019 εξέδωσε μια ποιητική συλλογή με τον τίτλο «A proposito de tu boca» («About your mouth»), στην οποία αναλύει τον έρωτα και πώς ο ίδιος τον ζει. Σε συνέντευξή του έχει αναφέρει: «Νομίζω πως σε καλλιτεχνικό επίπεδο, αυτό είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά έντονα πράγματα που μου έχουν συμβεί ποτέ. Γράφω από όταν ήμουν μικρός και πάντα είχα την επιθυμία να εκδώσω τα ποιήματά μου. Αν κάποιος θέλει να με γνωρίσει σε βάθος, μπορεί να διαβάσει το βιβλίο, με αντιπροσωπεύει πλήρως».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ