Κρίσι Τέιγκεν: Η βασίλισσα του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο

Κρίσι Τέιγκεν: Η βασίλισσα του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο

Η σύζυγος του Τζον Λέτζεντ έχει σχεδόν 27 εκατομμύρια followers στο Instagram που παρακολουθούν την καθημερινότητά της, 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter, μέσω του οποίου η ίδια λατρεύει να τρολάρει τον Τραμπ, και μόλις απέκτησε το δικό της site με συνταγές

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
teigen000
Το μακρινό 2010 η 34χρονη σήμερα Κρίσι Τέιγκεν ντεμπούταρε στο εξώφυλλο του «Sports Illustrated» ως «Rookie of the Year» μετά τις ανάλογες συστάσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους που της είχε κάνει η επιστήθια φίλη της Μπρούκλιν Ντέκερ. Τρία χρόνια αργότερα η τελευταία θα γινόταν παράνυφός της στον μυθικό γάμο της με τον τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ.

Το ταξίδι της Τέιγκεν στον χώρο του modeling ξεκίνησε όταν ένας κινηματογραφιστής και φωτογράφος πρόσεξε τη μαζορέτα Κρίσι η οποία δούλευε σε κατάστημα με είδη σερφ στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας. Την πλησίασε και την παρακάλεσε να του ποζάρει για μερικές φωτογραφίες με μπικίνι. Ο πατέρας της που επέμενε να είναι παρών στη φωτογράφηση κρατούσε τους ρεφλέκτορες. O κινηματογραφιστής έδειξε μια φωτογραφία της στον Τζον Λέτζεντ, εκείνος τον προσέλαβε να σκηνοθετήσει το κλιπ του single «Stereo» και δύο μήνες αργότερα ο 27χρονος τραγουδιστής άφηνε μηνύματα στον τηλεφωνητή του 21χρονου τότε μοντέλου. Η σχέση τους ξεκίνησε με περιστασιακά ραντεβού, ενώ η Κρίσι διάβαζε συνεχώς στα sites ειδήσεις που αφορούσαν τον τραγουδιστή και την πλούσια, περιπετειώδη και άστατη ερωτική ζωή του, κυρίως, με μοντέλα. Υπήρχαν επίσης και τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο Λέτζεντ ήταν ομοφυλόφιλος και πως χρησιμοποιούσε την Κρίσι ως κάλυψη. «Ηταν πολύ διασκεδαστική και μου έστελνε συνεχώς μηνύματα που με έκαναν να γελάω», θυμάται ο τραγουδιστής για τους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους. «Δεν γνώριζα ότι θέλω κάποια κοπέλα που να είναι αστεία μέχρι τη στιγμή που πραγματικά ήμουν με κάποια που ήταν ξεκαρδιστική».
te1
Το δραστήριο πρώην μοντέλο λατρεύει την οικογενειακή ζωή
te2
Τζον Λέτζεντ, Κρίσι Τέιγκεν, Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ
Η Κρίσι έγινε μοντέλο του πρακτορείου IMG που της είχε κλείσει συμφωνία να εμφανίζεται ως αναπληρώτρια μοντέλο στο «Deal or No Deal». Το 2007 έκανε εξώφυλλο στο «Maxim» και τότε ξεκίνησαν οι πρώτες καμπάνιες με την Olay, τη Nike, την Ugg Australia και την Billabong. Στο εξώφυλλο για τα πενήντα χρόνια του «Sports Illustrated» το 2014 -παντρεμένη πλέον- πόζαρε μαζί με τη Λίλι Ολντριτζ και τη Νίνα Αγκνταλ.

Κλείσιμο
Την εποχή που άρχισαν να βγαίνουν με τον Τζον Λέτζεντ η Κρίσι Τέιγκεν δούλευε έξι μήνες στο Μαϊάμι. Εμενε σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα μαζί με έξι ακόμη μοντέλα και έκανε δουλειές που απλώς κάλυπταν τα καθημερινά έξοδα, όπως το τυχαίο κορίτσι σε κάποιο background κινητού. Με τις συγκατοίκους της περνούσαν τον χρόνο τους πηγαίνοντας από πάρτυ σε πάρτυ, δεν είχαν πιστωτικές, δεν έβγαζαν χρήματα και δεν είχαν λογαριασμό σε τράπεζα. «Το μόνο που ήξερα σε σχέση με τα χρήματα ήταν πόσο κόστιζε ένα McDouble με πατάτες», θα δηλώσει χρόνια αργότερα σε συνέντευξή της στο «Vanity Fair». Οποτε ερχόταν για σόου στο Μαϊάμι ο Τζον Λέτζεντ έμενε στο «Ritz-Carlton». Μαζί του και αυτή. Οταν έφευγε από την πόλη, η Τέιγκεν καλούσε τις συγκατοίκους της για να κάνουν επιδρομή στο mini bar και να χρησιμοποιήσουν την πισίνα του ξενοδοχείου για την υπόλοιπη μέρα. Τότε δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι χρόνια αργότερα -το 2019- σε event του Obama Foundation ο Τζον Λέτζεντ και ο Μπαράκ Ομπάμα θα σχολίαζαν στην κουβέντα τους το γεγονός ότι οι σύζυγοί τους είναι πιο αγαπητές στο ευρύ κοινό από τους ίδιους. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το σχόλιο των «New York Times», όταν ο Τζον Λέτζεντ λάνσαρε το κρασί του LVE (σε συνεργασία με τον διάσημο οινοποιό της Νάπα, Ζαν Σαρλ Μπουασέ), ότι δεν περίμεναν τίποτα λιγότερο από τον άνδρα της Κρίσι Τέιγκεν.
te3
Η μαγειρική είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη
te4
Ο «άτακτος» Τζον λάτρεψε την Κρίσι από την αρχή επειδή δεν την ενδιαφέρει αν η εικόνα της είναι τέλεια
Τόσο η Τέιγκεν όσο και ο Τζον Λέτζεντ ασχολούνται ενεργά με την πολιτική. Είναι πολέμιοι του Τραμπ ανοιχτά. Ο πρόεδρος της Αμερικής έχει αποκαλέσει τον τραγουδιστή «βαρετό» και την Κρίσι «βρωμόστομη». Οταν του έγραψε στο Twitter το τολμηρό «κανείς δεν σε γουστάρει», την μπλόκαρε αμέσως. Εκτοτε o παραγωγός της εκπομπής «Ellen» της Ελεν ντε Τζένερις, Αντι Λάσνερ, της στέλνει τα updates σε screenshots.

Η Τέιγκεν δίνει μάχη ενάντια στην αγχώδη διαταραχή. Τις στιγμές μεγάλης χαράς ή φοβερής θλίψης δεν τις εντυπώνει στο ασυνείδητό της. Ο ονειρικός γάμος της στο Κόμο είναι μια θολή ανάμνηση. Το ίδιο και η περίοδος που η μητέρα της εξαφανίστηκε και έμεινε να μεγαλώνει με τον πατέρα της. Η στενή της φίλη Μπρούκλιν Ντέκερ επιμένει ότι ο λόγος που την ερωτεύτηκε ο Λέτζεντ είναι επειδή δεν την ενδιαφέρει αν η εικόνα της είναι τέλεια.
te5
Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ένας φωτογράφος την εντόπισε ενώ εργαζόταν σε κατάστημα με είδη σερφ στην Καλιφόρνια
te6
Το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το ρετιρέ αξίας 9 εκατ. δολαρίων που αγόρασε το ζευγάρι στη Νέα Υόρκη
Η παρουσιάστρια του «Lip Sync Battle» απέκτησε τεράστια δημοφιλία όταν αποφάσισε να σπάσει τα ταμπού και να μιλήσει για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Δεν διστάζει να αναφερθεί δημοσίως στον αγώνα της να αποκτήσει παιδί, καθώς και την εξωσωματική γονιμοποίηση. «Η δική μας ιστορία μπορεί να δώσει κουράγιο σε ζευγάρια που προσπαθούν», είπε. Το συζητάει με τους followers της και απαντάει σε κάθε ερώτηση για τις εγκυμοσύνες της (το ζευγάρι έχει μία κόρη, τη Λούνα, και απέκτησε με εξωσωματική και έναν γιο, τον Μάιλς). Οταν είχε αποτύχει η πρώτη σπερματέγχυση, κινδύνευσε να πάθει κατάθλιψη κατηγορώντας τον εαυτό της για την αρνητική έκβαση. Πρόσφατα γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της και ο σύζυγός της τής αφιέρωσε ποστάρισμα στο Instagram «για να γιορτάσει τα γενέθλια της Βασίλισσας», όπως έγραψε. «Σε αγαπώ περισσότερο από ποτέ και σε ευχαριστώ για τη ζωή που φτιάξαμε μαζί», συμπλήρωσε. Προφανώς πρόκειται για μια ζωή με αρκετό χιούμορ, αφού στο γεύμα των Ευχαριστιών η Τέιγκεν και το προσωπικό του σπιτιού ντύθηκαν με τα ίδια ρούχα που απεικονίζονταν στο εξώφυλλο του περιοδικού το οποίο ανακήρυξε τον Λέτζεντ τον πιο σέξι άνδρα του 2019.

Πριν μερικές ημέρες το αεικίνητο πρώην μοντέλο που έχει εκδώσει δύο βιβλία μαγειρικής λάνσαρε το δικό της site, Cravings by Chrissy Teigen, με στιγμές της στην κουζίνα, κριτικές για εστιατόρια, βίντεο όπου μαγειρεύει μόνη της ή με την οικογένειά της. Το όνειρό της είναι να παρουσιάσει μαζί με τον Λέτζεντ ένα βραδινό σόου. Και να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί. Αυτό το κορίτσι έχει μεγάλη όρεξη για ευτυχία.

te7
Η καλλονή από τη Γιούτα έγινε ακόμα πιο δημοφιλής όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειες που κατέβαλλε με τον Τζον Λέτζεντ να γίνουν γονείς.
te8
Εχοντας αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, η Κρίσι ονειρεύεται και ένα τρίτο μωράκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα