Αναστασία Καίσαρη - Τόμας Πέρσι: Γάμος... 24 καρατίων

Αναστασία Καίσαρη - Τόμας Πέρσι: Γάμος... 24 καρατίων

Δύο γαμήλιες τελετές σε κλειστό κύκλο και ένα μυθικό κάλεσμα για 1.400 καλεσμένους: το ζεύγος Καίσαρη αναβίωσε τις παλιές καλές ημέρες της Αθήνας με μια φαντασμαγορική δεξίωση για τον γάμο της κόρης του, Αναστασίας

gamos-arthro
Οι 1.400 καλεσμένοι που είχαν λάβει εδώ και έναν μήνα το προσκλητήριο ήταν σίγουροι ότι θα ζούσαν κάτι μοναδικό, αφού τα παλαιότερα καλέσματα του Κώστα Καίσαρη έχουν αφήσει εποχή. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα υπέρλαμπρα χριστουγεννιάτικα events που διοργάνωνε ή τα θεματικά πάρτυ με έμπνευση τη Βενετία;

Αυτή τη φορά η Χριστιάνα και ο Κώστας Καίσαρης είχαν έναν λόγο παραπάνω για να διοργανώσουν ένα πάρτυ-υπερπαραγωγή, αφού πάντρευαν την κόρη τους Αναστασία, ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Η Αναστασία Καίσαρη και ο Τόμας Πέρσι γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια μέσω κοινών φίλων και σύντομα ανακάλυψαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την ευτυχία. Ο Τόμας έχει σπουδάσει αρχαιολόγος και προέρχεται από γνωστή και επιτυχημένη οικογένεια του Βελγίου, με δικές του επιχειρήσεις να σχετίζονται και με τον όμιλο LVMH του Γάλλου μεγιστάνα Μπερνάρ Αρνό.

CARDS_13020_2
CARDS_13141
CARDS_01301_2
CARDS_12670_2
1. Η πρώτη γαμήλια τελετή έγινε στην καθολική εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας 2. Το ζευγάρι ανταλλάσσει βέρες και όρκους αγάπης 3. Η γαμήλια τούρτα ήταν κι αυτή στο πνεύμα της βραδιάς: υπερπαραγωγή 4. Τα δύο νυφικά σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη. Εδώ, του καθολικού γάμου


Το γεγονός ότι την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν δύο γαμήλιες τελετές δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν από τους καλεσμένους καθώς οι περισσότεροι γνώριζαν ότι ο γαμπρός είναι καθολικός. Ο καθολικός γάμος έλαβε χώρα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην καθολική εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο ορθόδοξος στον Αγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με τη νύφη να λάμπει από ευτυχία. Και τα δύο νυφικά που φόρεσε είχαν την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Το πρώτο είχε μεγάλο όγκο στα μανίκια, ενώ το δεύτερο είχε μακριά μανίκια, κλειστό λαιμό, κουμπάκια στο μπούστο και όγκο στη φούστα. Το look συμπλήρωνε το πέπλο με τα κεντημένα στο χέρι άνθη. Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου ήταν μία από τις κουμπάρες, καθότι συμμαθήτρια και φίλη της νύφης. Η Αλεξάνδρα Οικονόμου και ο Χρήστος Μαυρίδης ήταν επίσης κουμπάροι. Το «παρών» στο μυστήριο έδωσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, η οποία είχε συμβάλει κατά κάποιον τρόπο και στην τελετή, αφού τα φορέματα των παρανύφων ήταν από τον οίκο της Zeus+Δione. Ο προβληματισμός για το πού θα γινόταν η δεξίωση έλαβε τέλος όταν βρέθηκε ένας χώρος στο παλιό αεροδρόμιο στην Αργυρούπολη, εκεί όπου γίνονταν οι ανακατασκευές των αεροπλάνων. Φυσικά, η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου δεν έγινε τυχαία. Πριν από λίγες ημέρες η Αναστασία μου είχε εκμυστηρευτεί ότι γνωρίστηκε με τον Τόμας μέσω κοινών φίλων στο αεροδρόμιο και όταν αποφάσισαν να παντρευτούν συμφώνησαν ότι ο γάμος θα έπρεπε να γίνει σε μια τοποθεσία με έντονο σχετικό συμβολισμό. Παλιές αποθήκες τεραστίων διαστάσεων και χώροι ανακατασκευής αεροσκαφών μεταμορφώθηκαν για τη μεγάλη βραδιά. Η ταλαντούχα Φαίη Βαλλίδη με το μαγικό της άγγιγμα και την πολυπληθή ομάδα της έχτισαν από την αρχή τους χώρους διαμορφώνοντας το ιδανικό σκηνικό, ενώ βρισκόταν σε διαρκή συνεννόηση με την Αναστασία αλλά και τη Χριστιάνα Καίσαρη. Chief coordinator ήταν ο Γιώργος Ντάβλας.

Στον χώρο υποδοχής τούς καλεσμένους περίμεναν welcome drinks με σαμπάνια και δροσερά κοκτέιλ, ενώ πρόγευση από το υψηλής γαστρονομίας μενού που θα ακολουθούσε έδωσαν το χαβιάρι Petrossian και το αυγοτάραχο που είχε προμηθεύσει η Greek Luxury Products. Γύρω από τα στημένα μπαρ και το εντυπωσιακό ντεκόρ με τα φώτα που σχημάτιζαν τη φράση «Always and Forever», ο κόσμος σχημάτιζε εύθυμα πηγαδάκια με εμφανή τη διάθεση για μια αξέχαστη βραδιά.

Στην κυρίως αίθουσα, το art de la table των μεγάλων τραπεζιών με τα ψηλά βάζα με τους χρυσούς ήλιους και ο υπόλοιπος διάκοσμος έκοβαν την ανάσα. Η διακόσμηση παρέπεμπε στα παραμυθένια καλέσματα που λαμβάνουν χώρα σε παλάτια του Παρισιού ή της Ρώμης με γλυκό φωτισμό και γκουρμέ απολαύσεις. Το πρώτο πιάτο ήταν σαλάτα καβουριού και το δεύτερο ραβιόλι σπανάκι. Για κυρίως σερβιρίστηκε μοσχαράκι με πουρέ μελιτζάνας. Τα τραπέζια ήταν τοποθετημένα έτσι ώστε όλοι οι καλεσμένοι να έχουν ανεμπόδιστη θέα, χωρισμένα με έναν τεράστιο διάδρομο στη μέση. Η βραδιά ξεκίνησε με τη Φιλαρμονική της Κέρκυρας να παίζει χαρούμενα κομμάτια και τον Κωνσταντίνο Ρήγο να έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια όλου του event. Κορυφαίοι επαγγελματίες, οι καλύτεροι στον τομέα τους, ήταν εκεί για να συντονίσουν τα πάντα ώστε το wedding party να κυλήσει χωρίς απρόοπτα. Το ζευγάρι διέσχισε τον διάδρομο ανάμεσα στα τραπέζια για τον πρώτο χορό, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδά ζωντανά το «Μόνο εσένα θέλω», ένα κομμάτι που έγραψε ειδικά για τους νεονύμφους ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος. Ο χορός της Αναστασίας και του Τόμας συγκίνησε τη μητέρα της νύφης αλλά και τη Μαριάννα Λάτση που βρισκόταν δίπλα της, η οποία έσκυψε και της ψιθύρισε: «Πραγματικά υπέροχο!». Λίγο αργότερα, η σοπράνο της Λυρικής Σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου μαζί με τον Ιαν Στρατή ερμήνευσαν με τη συνοδεία πιάνου το γνωστό από τη βραδιά των Οσκαρ κομμάτι της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ «Shallow». Με τη μουσική να δίνει τον ρυθμό και να ανεβάζει το κέφι, σιγά-σιγά ο κόσμος βρέθηκε στην πίστα.

CARDS_07394_2
CARDS_07140
PAN_00679
CARDS_07337_2
CARDS_05689
1. Η Μαριάννα Λάτση με εντυπωσιακή τουαλέτα Vrettos Vrettakos 2. Πρίγκιπας Νικόλαος, Τατιάνα Μπλάτνικ 3. Ο Paolo Βulgari της ομώνυμης εταιρείας κοσμημάτων με τη σύζυγό του Maite 4. Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς 5. Χριστιάνα Καίσαρη, Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη, Κώστας Καίσαρης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Κλείσιμο
CARDS_00803


Η Μαριάννα Λάτση έλαμπε μέσα σε μια haute couture custom made δημιουργία Vrettos Vrettakos με 250.000 μικρά κρύσταλλα Swarovski.

H Ρόη Αποστολοπούλου φορούσε τουαλέτα από το Atelier Versace ενώ η Δήμητρα Κούστα επιβεβαίωσε τη φήμη της amazing chic με την τουαλέτα υψηλής ραπτικής από τον οίκο Givenchy. H Mαριάννα Γουλανδρή συνοδευόταν από τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό, ενώ η Σήλια Κριθαριώτη, που το επόμενο πρωί πετούσε για Λονδίνο προκειμένου να παραστεί στα British Fashion Awards, εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο και κάθισε δίπλα στη Ρόζμαρι και τον Πόλυ Xατζηιωάννου και στο ζεύγος Δαλακούρα.

Σύσσωμο το εφοπλιστικό και επιχειρηματικό lobby των Αθηνών έδωσε το «παρών». Το εφοπλιστικό ζεύγος Δημήτρης και Τζένη Μελισσανίδη, μέλη της οικογένειας Μαρτίνου, ο Δάκης Ιωάννου και η σύζυγός του Λιέττα, η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη και ο Γιώργος Γουλανδρής, o Γιώργος Οικονόμου με τη σύζυγό του Κυβέλη Μελετοπούλου και η Ευγενία Χανδρή ήταν μερικοί μόνο από τους 1.400 καλεσμένους της βραδιάς.

Την guest list συμπλήρωναν και άλλα μεγάλα ονόματα, όπως αυτά των Λιβανέζων επιχειρηματιών Ράνα και Ριάντ Ζέιν, των Χάλα και Τούφι Χούρι, καθώς και των ιδιοκτητών ξενοδοχείων Ηλία Κοκοτού και Σούλας και Πάρη Λιάκου. Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να μην πήρε αυτή τη φορά το μικρόφωνο, απόλαυσε όμως τη λαμπερή βραδιά που διέθετε πολλές εκπλήξεις, όπως το εντυπωσιακό σόου με αγγέλους αλά Victoria’s Secret και το photo booth για αναμνηστικές φωτογραφίες από τον γάμο που κάποιοι χαρακτήρισαν «event της χρονιάς».

Γύρω στις 2.30 το πρωί οι καλεσμένοι πέρασαν σε διπλανό χώρο που είχε διαμορφωθεί σε ντίσκο για ένα after party με μουσική από DJs, ενώ προσφέρονταν hot dogs και γύρος.

CARDS_07672
CARDS_06704
CARDS_06680
CARDS_07468-2
CARDS_07228
CARDS_08011_pp
CARDS_04438
1. Δημήτρης Φιλίππου, Βασίλης Καίσαρης, Εντυ Σαραντόπουλος 2. Ανδρέας, Μιλένα και Αλέξανδρος Τσαβλίρης 3. Γιάννης και Δήμητρα Κούστα 4. Γιώργος Ντάβλας, Χάλα Χούρι, Ρόη Αποστολοπούλου 5. Δημήτρης Θεοδωρίδης, Δούκισσα Νομικού 6. Η δημοσιογράφος του «Gala» Μαρία Λεμονιά με τον Κώστα Καίσαρη 7. Λεό Πατίτσας, Μαριέττα Χρουσαλά


Η μπομπονιέρα ήταν μια τεράστια χρυσή βεντάλια με δύο κουφέτα σε σχήμα βέρας που σχεδίασε ο οίκος Pampaloni σε συνεργασία με την Αναστασία Καίσαρη, ένα κορίτσι που φαίνεται άξια διάδοχος του φημισμένου και αγαπητού στους κοσμικούς κύκλους οίκου κοσμημάτων της οικογένειάς της, καθώς οι δημιουργίες της κερδίζουν ολοένα περισσότερο το ελληνικό αλλά και το διεθνές κοινό. Το ζευγάρι θα μοιράζει πλέον τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Βελγίου, με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της ελληνικής πρωτεύουσας για τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων το γαμήλιο ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το Πάσχα.

CARDS_13271
266977


Με αυτό τον γάμο ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη επανέφεραν στην Αθήνα, έστω για ένα βράδυ, την παλιά της λάμψη, προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά στους ανθρώπους που τόσα χρόνια τούς τιμούν. Το γεγονός ότι τα πρώτα προσκλητήρια απευθύνονταν στους 120 στενούς συνεργάτες τους λέει από μόνο του πολλά, όπως πολλά σηματοδοτεί και ο συγκινητικός λόγος του πατέρα της νύφης, ο οποίος είπε: «Η μόνη προίκα που έχω στη ζωή μου είναι οι φίλοι μου».

CARDS_00847
266997
1. Η αξέχαστη βραδιά ξεκίνησε µε τη Φιλαρµονική της Κέρκυρας. 2. Ο χορός του Κώστα Καίσαρη με τη νεόνυμφη κόρη του Αναστασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ