Στον «εφιάλτη» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Στον «εφιάλτη» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Ρούνι Μάρα: Το Κορίτσι με το Τατουάζ μεγάλωσε και ξανασυναντά την Κέιτ Μπλάνσετ στην πολυαναμενόμενη ταινία «Nightmare Alley» .

rouni-mara
Η 34χρoνη Ρούνι Μάρα, που έγινε διάσημη ως Λίσμπετ Σαλάντερ και μετά από τρία χρόνια σχέσης αρραβωνιάστηκε με τον Χοακίν Φίνιξ, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο «Nightmare Alley», που είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Λίντσεϊ Γκρέσαμ.

Με τον «Joker» -και πιθανότητα προτεινόμενο για Οσκαρ ερμηνείας- Χοακίν Φίνιξ γνωρίστηκαν το 2013 στην ταινία «Her», αλλά το φλερτ τους ξεκίνησε το 2016 στα γυρίσματα της «Μαρίας Μαγδαληνής». Εγιναν ζευγάρι μόλις αυτά ολοκληρώθηκαν, ενώ έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ των Καννών το 2017. Σε συνέντευξή του στον Μπρετ Ιστον Ελις για τους «New York Times» την ίδια χρονιά εκείνος αποκάλυψε ότι συγκατοικούν στο Λος Αντζελες (η Μάρα πούλησε το σπίτι της στο Λος Φελίζ). Δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις κοσμικές εξόδους.

Φήμες ήθελαν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποψήφιο για τον ρόλο που τελικά κατέληξε στον Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία του Ντελ Τόρο. Ο Κούπερ υποδύεται έναν διεφθαρμένο απατεώνα που με τη βοήθεια μιας ψυχιάτρου (Κέιτ Μπλάνσετ) αποσπά χρήματα από ανύποπτα θύματα. Η Ρούνι Μάρα ενσαρκώνει την κοπέλα που ερωτεύεται ο Κούπερ. Στο καστ της ταινίας προστέθηκαν επίσης τα ονόματα της Τόνι Κολέτ και του Γουίλεμ Νταφόε.

Η Ρούνι Μάρα -που είναι vegan- το 2007 ίδρυσε τον φιλανθρωπικό οργανισμό Faces of Kibera, με σκοπό την παροχή στέγης, τροφής και ιατρικής βοήθειας σε ορφανά της Κιμπέρα, περιοχής στο Ναϊρόμπι. Στόχος του οργανισμού υπήρξε από την αρχή η δημιουργία ενός ορφανοτροφείου στην περιοχή, γι’ αυτό και αγοράστηκαν 6 στρέμματα γης. Τον Ιανουάριο του 2011 ο οργανισμός της Faces of Kibera συγχωνεύτηκε με το Uweza Foundation, το οποίο ασχολείται με την πραγματοποίηση κοινωνικών εγχειρημάτων στην Κιμπέρα, όπως πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και διδασκαλία μετά το σχολείο. Στον νέο αυτό οργανισμό η Μάρα κατέχει και τη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του Uweza, που στα σουαχίλι σημαίνει ευκαιρία, ικανότητα και δύναμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ