Σάρλοτ Κασιράγκι: Διακοπές στο Σεν Τροπέ

Σάρλοτ Κασιράγκι: Διακοπές στο Σεν Τροπέ

Οι διακοπές συνεχίζονται. Η πριγκίπισσα Καρολίνα απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο γιοτ της οικογένειας «Pacha III» ενώ η 32χρονη κόρη της, Σαρλότ Κασιράγκι, χαίρεται ακόμη το καλοκαίρι στο Σεν Τροπέ μαζί με τον σύζυγό της, πλέον, Ντιμίτρι Ρασάμ

1MEGA480245_001
Το ζευγάρι μαζί με φίλους τους έχουν εξορμήσει στις γαλλικές ακτές όπου ο Ρασάμ επιδίδεται σε βουτιές από το σούπερ γιοτ και σε θαλάσσια σπορ ενώ η Σαρλότ χαλαρώνει στο κατάστρωμα αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

MEGA480245_033
Ο Ντιμίτρι Ρασάμ έχει μια 11χρονη κόρη από τον πρώτο του γάμο, η Σαρλότ Κασιράγκι έναν 5χρονο γιο από τη σχέση της με τον Γάλλο κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τον 10 μηνών πλέον Μπαλτάζαρ. Μάλιστα, μαζί με τα παιδιά τους πριν από ενάμιση μήνα είχαν επισκεφτεί με το «Pacha III», το σκάφος της βασιλικής οικογένειας των Μονεγάκσκων, το νησάκι Παντελερία στην Ιταλία, εκεί όπου η διάσημη ηθοποιός Κάρολ Μπουκέ, μητέρα του Ντιμίτρι Ρασάμ και στενή φίλη της πριγκίπισσας Καρολίνας, διατηρεί τεράστια έκταση με αμπελώνες.

MEGA480245_024
Στη συνέχεια το ζευγάρι αναχώρησε για το Αμάλφι ενώ επισκέφτηκε τόσο το Σαλέρνο και το Σορέντο όσο και το Κάπρι για τον μήνα του μέλιτος, που αν κρίνουμε από τις νέες φωτογραφίες μπορεί να γίνει και τρίμηνο του μέλιτος!!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK