Βικτόρια Μπέκαμ: Οχι μωρό, μόνο μόδα

Βικτόρια Μπέκαμ: Οχι μωρό, μόνο μόδα

Η Βικτόρια Μπέκαμ από fashion icοn έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια ιέρεια του μινιμαλισμού και δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ διατηρούν τη θέση τους στον θρόνο των... γαλαζοαίματων της σόουμπιζ τα τελευταία 20 χρόνια.

beckam-gala_main01
Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έρχεται αντιμέτωπο με ποικίλες φήμες για τον γάμο του σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μόνο τους τελευταίους μήνες έχει γραφτεί ότι χωρίζουν, ότι ανανέωσαν τους όρκους τους, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα το περιοδικό «OK» της Αυστραλίας κυκλοφόρησε με εξώφυλλο «Posh & Becks: Pregnant with babe No5» (έγκυος στο μωρό Νο5) και αποδεικτικό στοιχείο του ρεπορτάζ ήταν ένα ενσταντανέ που δείχνει τον 43χρονο Μπέκαμ να φιλά την κοιλιά της συζύγου του την ώρα που χαλαρώνουν κάνοντας ηλιοθεραπεία πάνω σε ένα yacht. Φυσικά, ο εκπρόσωπος των Μπέκαμ διέψευσε τα περί εγκυμοσύνης δηλώνοντας στην ιστοσελίδα Gossip Cop: «Καινούρια εβδομάδα, νέες ανοησίες».

Η Βικτόρια, εν τω μεταξύ, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει η νέα της καμπάνια (#VBSince08) με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων στον χώρο της μόδας με το brand που φέρει το όνομά της. Με φωτογράφο τον μοναδικό Γιούργκεν Τέλερ, η 44χρονη Βικτόρια έκανε τη διαφορά -αποθεώνοντας τον μινιμαλισμό, που είναι και το σήμα κατατεθέν των ρούχων της- και στο marketing. Εν τω μεταξύ και οι δύο εμφανίσεις που πραγματοποίησε την εβδομάδα που πέρασε στο Λονδίνο αποδεικνύουν ότι πέρα από ιέρεια του στυλ είναι και εξαιρετικά skinny για... εγκυμονούσα.

Πηγή: GALA

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ