Έλλη Στάη: «Χαϊδεύω τον χρόνο με κάθε τρόπο»

Έλλη Στάη: «Χαϊδεύω τον χρόνο με κάθε τρόπο»

Συνέντευξη στο Gala και τον Δημήτρη Δανίκα παραχώρησε η Ελλη Στάη

stai_main01
Με κοίταξε με βλέμμα που στάζει δηλητήριο. Ολα πάνω της στάζουν δηλητήριο. Μάτια, χέρια, ζυγωματικά, χείλη, χαμόγελο. Ακόμα και η φόρμα που φορούσε. Τώρα θα σας γελάσω. Φόρμα ήταν; Η οφθαλμαπάτη είναι ένα από τα προσόντα της. Μέσα. Εξω. Επί τα αυτά. Από το είδος των αιλουροειδών. «Τι είναι αυτό που βλέπω!» αναφώνησα - αναφώνησαν με θαυμασμό οι «φιλοξενούμενοι» στον πρόσφατο γάμο του μονάκριβου γιου της, Μάρκου Κατσίμη. Του πατρός και δημοσιογράφου Δημήτρη Κατσίμη. Ενός εκ των ανδρών που πέρασαν από τη ζωή της, την αγκαλιά της, το κρεβάτι της. Και που γεύτηκαν το «δηλητήριό της». Αργότερα άρχισαν να πέφτουν βροχή τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Εκείνο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, προκάλεσε τη δηλητηριώδη απάντησή της: «Εχω ανοσία στις ανοησίες». Και πρόσθεσε: «Συνήθως φοράω κολλητά» με ύφος «Και σε όποιον αρέσει. Αμάν πια!».

Το ραντεβού μας ήταν μία και μισή το μεσημέρι. Ηταν το κλίμα τροπικό. Ηταν η «Αίγλη» του Ζαππείου. Ηταν ένας στενός χώρος ανάμεσα στο «Aegli Café» και το «Cine Αίγλη». Κι εγώ να τρέχω πίσω από τη σερβιτόρα να τη θερμοπαρακαλώ για έναν διπλό μακιάτο για να βρέξει, επειγόντως, τα χειλάκια της η σταρ. Τέτοια πράγματα.

GALA: Και η φόρμα;
Ε.Σ.: Κοίτα να δεις που το περίμενα να κάνεις ως πρώτη ερώτηση τη φόρμα. Ρώτησε τον Νικόλα να σου πει, το είχα προβλέψει.
Σ.σ. 1: Με έβαλε στη θέση μου. Σαν να μου έλεγε «από εσένα περίμενα πρωτοτυπία». Σ.σ. 2: Ο Νικόλας ο σύντροφός της, με χαλυβδωμένες, από τις αναμετρήσεις, δυνάμεις, έχει τους 20χρονους φλούφληδες για πρωινό!
Ε.Σ.: Είμαι εγώ, ο εαυτός μου. Τόσες δεκαετίες με διαμόρφωσαν. Ο καθένας ας σχολιάζει ό,τι θέλει. Βέβαια θα μπορούσα να είχα ακολουθήσει κάποια άλλη πορεία. Στις προσωπικές επιλογές παίζουν ρόλο το τυχαίο και το αυθόρμητο. Θα μπορούσα, ας πούμε, να ήμουν μια καλή οικογενειάρχης με πολλά παιδιά.

GALA: Φαντάζομαι, ξέρεις ότι αρκετοί σε θεωρούν Σατανά. Μάλιστα μερικοί εξ αυτών σχολιάζουν: «Σεξ με την Ελλη ναι, σχέση όχι».
Ε.Σ.: Η λέξη «Σατανάς» έχει πολλές σημασίες. Και θετικές και αρνητικές. Ας πούμε «αυτή η γυναίκα ό,τι βάλει στο μυαλό της το πετυχαίνει».

GALA: Με κάθε κόστος;
Ε.Σ.: «Εγώ πάντως δεν ξεφεύγω από τα όριά μου. Τα καλύτερο και το χειρότερο δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Δεν μου αρέσει η μεσαία κατηγορία. Αν επισύρεις το πολύ καλό, θα επισύρεις και το πολύ κακό».

GALA: Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα;
Κλείσιμο
Ε.Σ.: Υπάρχει μόνο στα γεγονότα. Τώρα καθόμαστε μαζί εδώ στην «Αίγλη».

GALA: Στην πολιτική; Π.χ. ποια είναι η γνώμη σου για τη συμφωνία για το Μακεδονικό;
Ε.Σ.: Επρεπε να είχε υπάρξει λύση με έναν εθνικά αποδεκτό συμβιβασμό. Δεν έχω μελετήσει όμως την τρέχουσα συμφωνία, επομένως δεν μπορώ να σου απαντήσω λεπτομερώς.
Κάπου εκεί έστριψα 180ο . Γιατί ποιο από τα δύο «πουλάει» πιο πολύ; Η πολιτική ή το σεξ;


Διαβάστε περισσότερα στο GALA που κυκλοφορεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ